Πλησιάζει η... ώρα Μεγιάδο

16:30 | 15/05/2020

Στην Αργεντινή επιβεβαιώνουν ότι ο ΟΦΗ θέλει να τελειώσει σύντομα το θέμα Μεγιάδο

Όπως είχε γράψει το Capitano.gr ο ΟΦΗ όχι μόνο θέλει να κάνει δικό του τον Μιγκέλ Μεγιάδο και να τελειώνει το συντομότερο το θέμα, αλλά «τρέχει» τις διαδικασίες έχοντας παράλληλα το πλεονέκτημα ότι ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής θέλει να παραμείνει στους «μελανόλευκους».

Ο 27χρονος ποδοσφαιριστής έχει βοηθηθεί αρκετά από τον ηρακλειώτικο σύλλογο και φαίνεται πως γνωρίζει ότι για τη δική του πρόοδο και εξέλιξη πρέπει να συνεχίσει την καριέρα του στον ΟΦΗ.

Στην Αργεντινή, πληθαίνουν τα δημοσιεύματα που επιβεβαιώνουν τα ρεπορτάζ. Όπως αναφέρεται, ο ΟΦΗ «τρέχει» για να κλείσει το θέμα και να κάνει δικό του τον Μιγκέλ.

Ο ίδιος ο παίκτης έχει ξεκαθαρίσει τις προτιμήσεις του. Κατέστησε προς πάσα κατεύθυνση σαφές ότι βλέπει το μέλλον του μόνο στην Κρήτη και στον ΟΦΗ.

Από την πλευρά της, η κρητική ΠΑΕ θέλει τον Μεγιάδο και τα πράγματα είναι απλά γιατί αν καταθέσει τα χρήματα που έχουν συμφωνήσει με την Τσακαρίτα, τότε αποκτά αυτομάτως τα δικαιώματα του παίκτη. Κάτι που αναμένεται να κάνουν σύντομα.

Πέρυσι, ο ΟΦΗ πέτυχε ένα καλό deal με φόντο το μέλλον, δηλαδή το τώρα ώστε να είναι πιο εύκολο να κάνει δικό του τον 27χρονο μέσο. Επί της ουσίας, η ρήτρα δεν είναι απαγορευτική για την κρητική ομάδα και όπως έχουμε τονίσει σύντομα θα υπάρχουν εξελίξεις.

Κλείνοντας αυτό το θέμα, ο ΟΦΗ θα έχει βγάλει ένα «βραχνά» όσον αφορά στο σχεδιασμό της επόμενης χρονιάς, κρατώντας στο ρόστερ έναν πολύτιμο ποδοσφαιριστή που έχει βοηθήσει τα μέγιστα τα τελευταία δύο χρόνια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αγοράζει έναν... καλύτερο Μεγιάδο

Μόνο ΟΦΗ θέλει ο Μιγκέλ


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.