Η λάμψη του Σακόρ

20:21 | 23/07/2020

O 24χρονος μέσος του ΟΦΗ αποτελεί μία ιδιαίτερη περίπτωση.

Ο Βαγιεμπά Σακόρ ολοκλήρωσε τη σεζόν με «δυνατό» τρόπο, καθώς έκανε καλά παιχνίδια στα πλέι οφ και οι μετοχές του ανέβηκαν.

Δεν είναι ψέμα ότι ο Νορβηγός ποδοσφαιριστής του Ομίλου στον 1.5 χρόνο της παρουσίας του στον ηρακλειώτικο σύλλογο δεν έχει μπορέσει ν’ αποδώσει βάσει των υψηλών δυνατοτήτων του.

Ο κυριότερος λόγος είναι οι τραυματισμοί που έχει περάσει και τον έχουν αφήσει για συνολικά μεγάλο διάστημα εκτός και φυσικά δεν του επιτρέπουν να βρει τον κατάλληλο αγωνιστικό ρυθμό.

Ακόμη κι έτσι, όμως, ο Σακόρ έχει καταφέρει να… προσελκύσει τα βλέμματα, αφού όταν είναι στα καλά του έχει την ποιότητα και το ταλέντο για να επιβεβαιώσει το μεγάλο του βεληνεκές στα χαφ.

O γεννημένος στη Λιβερία άσος του ΟΦΗ βρίσκεται, πάντως, σε μια κρίσιμη για την καριέρα του περίοδο.

Μπαίνει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του με τους «ασπρόμαυρους», ενώ παράλληλα φαίνεται ότι υπάρχουν ομάδες, που τον παρακολουθούν.

Δεν πρέπει, δηλαδή, ν’ αποκλειστεί το ενδεχόμενο πώλησης του, μιας και πρόκειται για ποδοσφαιριστή που κάνει το «κλικ» με τα προσόντα του.

Ο Γιάννης Σαμαράς, εξάλλου, στην πρόσφατη διαδικτυακή συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, αποκάλυψε πως υπάρχει ενδιαφέρον για παίκτες του ΟΦΗ, ενώ πρόσθεσε πως και η ομάδα θέλει να γίνει ένα selling club, να λειτουργήσει ως κανονικός ποδοσφαιρικός οργανισμός, όπως γίνεται σε όλη την Ευρώπη.

Ακόμη, πάντως, και αν ο Σακόρ εξαντλήσει τελικά το συμβόλαιο του με το σύνολο του Γιώργου Σίμου, πρέπει να σταθεροποιήσει την απόδοση του σε υψηλά στάνταρ και ν’ αποκτήσει διάρκεια στο παιχνίδι του.

Στον Όμιλο δεν το κρύβουν πως ο 24χρονος ποδοσφαιριστής αποτελεί «κεφάλαιο» και ενόψει της ερχόμενης απαιτητικής σεζόν ο… πραγματικός Σακόρ είναι απαραίτητος για τον ηρακλειώτικο σύλλογο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κεφάλαιο μεταγραφές: Αυτοί που θα έρθουν και αυτοί που θα φύγουν

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.