Η Μαρσέιγ, ο Σεμέντο και η πρώτη «γνωριμία»

SMS
12:25 | 24/10/2019

Η γαλλική ομάδα όχι μόνο γνωρίζει τον Λισάνδρο Σεμέντο, αλλά τον έχει αντιμετωπίσει ως αντίπαλο.

Η επικείμενη έλευση του σκάουτερ της Μαρσέιγ στο «Γεντί Κουλέ», για το ματς του ΟΦΗ με την Ξάνθη (27/10) αποτελεί κίνητρο για τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων.

Δεν είναι σίγουρο για το αν ο άνθρωπος των «γαλάζιων» έρθει στο Ηράκλειο για παίκτη των «ασπρόμαυρων» ή των ακριτών, ωστόσο υπάρχει μία παράμετρος που βάζει για τα καλά στο… παιχνίδι τον Λισάνδρο Σεμέντο.

Ο 23χρονος εξτρέμ του ΟΦΗ κάνει εξαιρετική χρονιά και πρόσφατα κλήθηκε για πρώτη φορά στην Εθνική του Πράσινου Ακρωτηρίου για δύο φιλικά προετοιμασίας.

Τα ματς αυτά πραγματοποιήθηκαν στην Μασσαλία στις 10 και 13 Οκτωβρίου. Ο νεαρός άσος του Ομίλου έκανε ανεπίσημο ντεμπούτο αρχικά κόντρα στο Τογκο, όπου η ομάδα του νίκησε 2-1.

Τρεις ημέρες αργότερα το Πράσινο Ακρωτήριο θ’ αντιμετώπιζε την Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό, όμως το πρόγραμμα άλλαξε την τελευταία στιγμή. Οι Αφρικανοί, έτσι, έπαιξαν απέναντι στην Μαρσέιγ στο προπονητικό τους κέντρο και ο Σεμέντο αγωνίστηκε σε όλο το δεύτερο ημίχρονο μίας αναμέτρησης, που ολοκληρώθηκε ισόπαλη 1-1 (η κεντρική φώτο είναι από το συγκεκριμένο ματς).

Ο γαλλικός σύλλογος, επομένως, πήρε μια «γεύση» από τον ποδοσφαιριστή του ΟΦΗ και δεν αποκλείεται να θέλει να τον δει εν δράσει και στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο Σεμέντο, βέβαια, είναι δανεικός στους «ασπρόμαυρους» από την Φορτούνα Σιτάρντ και η ομάδα του Ηρακλείου, εφόσον καταβάλλει την προβλεπόμενη ρήτρα μέχρι το τέλος Ιουνίου, μπορεί να τον κάνει δικό της όποια και αν είναι η πρόταση της Μαρσέιγ ή οποιουδήποτε άλλου κλαμπ στους Ολλανδούς.

Υπάρχουν, πάντως, αρκετές περιπτώσεις και στα δύο «στρατόπεδα», που ενδεχομένως να «φανούν» ελκυστικές για τον τεράστιο αυτό σύλλογο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ 

Αυτούς θα δει η Μαρσέιγ στο «Γεντί Κουλέ»

Λισάνδρο Σεμέντο: Ένας σταρ με ρήτρα

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.