Το θρίλερ με τα τηλεοπτικά και η τακτική της NOVA

08:30 | 20/08/2019

Κρίσιμη η μέρα για τον ΟΦΗ, αλλά και τις υπόλοιπες «άστεγες», τηλεοπτικά, ομάδες. Η ανεπίσημη θέση της NOVA.

Το πρωτάθλημα αρχίζει αυτό το Σάββατο, αλλά έως τώρα που γράφονται τούτες οι γραμμές δεν έχει ξεκαθαρίσει τι ακριβώς θα γίνει με τα τηλεοπτικά και δη με τις ομάδες που έως τώρα δεν έχουν βρει «στέγη».

Αυτές είναι ο ΟΦΗ και ο ΠΑΟΚ, οι οποίες μέχρι τώρα δεν έχουν υπογράψει κάποια συμφωνία. Επίσης, παραμένει άγνωστο τι θα γίνει με τις άλλες 5 ομάδες που έχουν συμφωνία από πέρυσι με την κρατική τηλεόραση, αλλά έχουν απαντήσει αρνητικά στην πρόταση της ΕΡΤ για μειώσεις που θα φτάνουν και το 30%.

Στο Δ.Σ της διοργανώτριας αρχής, όπου θα συζητηθεί μεταξύ άλλων και οι αλλαγές στις μέρες των αγώνων Αρης-ΟΦΗ και ΠΑΟΚ-Παναιτωλικός της 1ης αγωνιστικής, κύριο θέμα θα είναι το τηλεοπτικό, με την ελπίδα ότι θα ξεκαθαριστεί το όλο θέμα. Αν θα βρεθεί λύση έστω την ύστατη στιγμή, ουδείς γνωρίζει.

Οσον αφορά στον ΟΦΗ, η παρουσία του Μιχάλη Μπούση στην Αθήνα τις προηγούμενες μέρες είχε στο πρόγραμμα και το συγκεκριμένο θέμα. Ο ίδιος ο Μπούσης στο περιθώριο της συνέντευξης Τύπου για την παρουσίαση του Γιώργου Σίμου, είχε ξεκαθαρίσει ότι ο Όμιλος θα διεκδικήσει ένα καλό τηλεοπτικό συμβόλαιο που δεν θα έχει σχέση με το περσινό, ενώ είχε επιβεβαιώσει το ρεπορτάζ του Capitano.gr τονίζοντας ότι μιλάει τόσο με τη NOVA όσο και με την ΕΡΤ. Το τι, όμως, θα γίνει παραμένει άγνωστο αν και είναι πλέον πιθανό την Τρίτη να ξεκαθαρίσει η κατάσταση.

Υπενθυμίζουμε ότι αυτή τη στιγμή στη NOVA είναι οι: Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, ΑΕΛ, Πανιώνιος, Αστέρας Τρίπολης και Βόλος. Βάσει, λοιπόν, αυτού, αν δεν υπάρξει εξέλιξη αυτή την εβδομάδα, τα ματς που θα μεταδοθούν τηλεοπτικά το προσεχές σαββατοκύριακο που αρχίζει η Super League, είναι τα:

Ολυμπιακός-Αστέρας Τρίπολης (24/08, 21:30)
Πανιώνιος-Βόλος (25/08, 19:15)
ΑΕΚ-Ξάνθη (25/08, 21:30)

Το όλο νόημα ρεπορτάζ

Το βράδυ της Δευτέρας στην ιστοσελίδα novasports.gr δημοσιεύθηκε ρεπορτάζ που αναφέρει ότι παρά το πρόβλημα με τα τηλεοπτικά, το πρωτάθλημα θα αρχίσει κανονικά. Οκ ως εδώ, δεν μάθαμε κάτι νέο. Ωστόσο, στο σχετικό ρεπορτάζ, υπάρχει το εξής κομμάτι του συντάκτη που δείχνει πολλά:

«Όσον αφορά τους ΠΑΟΚ και ΟΦΗ, οι οποίοι δεν έχουν ανακοινώσει ακόμα την τηλεοπτική τους «στέγη» για την επόμενη σεζόν, αυτό αποτελεί καθαρά επιχειρηματική τους απόφαση η οποία έχει αρκετό ρίσκο, καθώς φαίνεται να έχουν μείνει ακόμη στις υποσχέσεις και στα υπέρογκα έως παράλογα ποσά που τους έταζε προεκλογικά η προηγούμενη κυβέρνηση.»

Τι σημαίνει αυτή η παράγραφος; Δείχνει ότι οι δύο ομάδες δεν έχουν ικανοποιηθεί με την προσφορά της NOVA για συμβόλαιο και ουσιαστικά το ίδιο το κανάλι «ρίχνει το μπαλάκι» σε ΟΦΗ και ΠΑΟΚ. Προσέξτε: η συγκεκριμένη παράγραφος δεν είναι επίσημη θέση της NOVA, πόσο μάλλον επίσημη ανακοίνωση όπως παρουσιάστηκε σε κάποια Μέσα. Είναι ένα ρεπορτάζ με μία συγκεκριμένη παράγραφο, στο σάιτ του συνδρομητικού καναλιού. Αυτό λέει πολλά... Τι λέει; Η NOVA είναι εδώ, αυτά δίνει, όποιος θέλει έρχεται.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Φάκελος τηλεοπτικά: TV or not TV?

Νέα δεδομένα με τους αρχηγούς του ΟΦΗ

Μέσα Ναμπί και Μεγιάδο με Άρη

Τι ισχύει με τους τιμωρημένους ενόψει Άρη - η ειδική περίπτωση Γιακουμάκη

Πιθανή η αλλαγή στο Άρης-ΟΦΗ

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.