Η μεσοβέζικη λύση μήπως και πειστεί ο Βασιλειάδης

SMS
08:10 | 04/04/2019

Η απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ να γίνει μεν αναδιάρθρωση με 16 ομάδες δε, ουσιαστικά είναι η απέλπιδα προσπάθεια να πειστεί ο Γιώργος Βασιλειάδης.

Η αλήθεια είναι πως αυτή η λύση δεν είχε βγει προς τα έξω και ελάχιστη περίμεναν το... εναλλακτικό πλάνο της Επιτροπής, η οποία με... διπλωματικό τρόπο δέχθηκε την αναδιάρθρωση, αλλά με 16 ομάδες. Θυμίζουμε ότι αντίστοιχη πρόταση είχε κάνει η ΑΕΛ.

Είναι γνωστό ότι ο Βασιλειάδης έχει τονίσει πως θα πρέπει να προχωρήσει από την προσεχή σεζόν η αναδιάρθρωση, όπως είχε συμφωνηθεί, δηλαδή με 14 ομάδες, ειδάλλως οι ΠΑΕ θα πρέπει να ξεχάσουν τις οικονομικές συμφωνίες που είχε εγγυηθεί η κυβέρνηση.

Με τα νέα δεδομένα ουδείς γνωρίζει ποια θα είναι η εξέλιξη και εν συνεχεία η κατάληξη. Το ότι η Επιτροπή αποφάσισε αναδιάρθρωση με 16 ομάδες στην παρούσα φάση δεν σημαίνει κάτι. Πρέπει πρώτα να γίνει συνάντηση της ΕΠΟ με τον Γιώργο Βασιλειάδη για να δούμε αν τελικά θα δοθεί λύση στο πολύκροτο σίριαλ και αν αποφασίσουν τελικά πώς θα γίνει του χρόνου το πρωτάθλημα. Για να μάθουμε, επιτέλους, πόσες ομάδες θα πέσουν στο τρέχον πρωτάθλημα και πόσες θα ανέβουν από τη Football League.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Αναδιάρθρωση; Next year...

Έτσι μπορεί να ανέβει απευθείας ο Εργοτέλης

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.