Η «Μήδεια» και η αναμονή για τα παιχνίδια της Superleague

13:35 | 14/02/2021

Τα τελευταία νέα με τα δύο γήπεδα που έχουν σκεπαστεί από χιόνι - σε αναμονή για το αν θα γίνουν τα Άρης - Παναιτωλικός και ΑΕΛ - ΑΕΚ

Αρκετά προβλήματα δημιουργεί μέχρι στιγμής στην Βόρεια Ελλάδα, η επέλαση της ''Μήδειας''. Όσον αφορά το αθλητικό κομμάτι και το πρόγραμμα της Superleague,το χιόνι κυριαρχεί στο «Αλκαζάρ» της Λάρισας κάτι που κάνει μάλλον απίθανη την διεξαγωγή της αναμέτρησης ΑΕΛ - ΑΕΚ για την 22η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις που ακούστηκαν στη σύσκεψη που ολοκληρώθηκε πριν λίγη ώρα, θεωρείται απίθανο να ξεκινήσει το παιχνίδι σήμερα, ενώ κατά πάσα πιθανότητα οι καιρικές συνθήκες δεν θα επιτρέψουν να διεξαχθεί ούτε αύριο, όπως ορίζει ο κανονισμός.

Στο ΄Κλεάνθης Βικελίδης' δεδομένα είναι καλύτερα όμως και εκεί δεν είναι σίγουρο ότι η αναμέτρηση θα διεξαχθεί κανονικά σήμερα. Οι «κιτρινόμαυροι» προχώρησαν στον καθαρισμό του αγωνιστικού χώρου του γηπέδου, ωστόσο οι καιρικές συνθήκες δεν βοηθούν, αφού η πρόγνωση κάνει λόγο για συνέχιση των καιρικών φαινομένων ως το βράδυ. Το χιόνι σε συνδυασμό με τις πολύ χαμηλές θερμοκρασίες δημιουργούν κίνδυνο για τη σωματική ακεραιότητα των παικτών, αλλά και για την κατάσταση του γηπέδου.

Το σίγουρο είναι ότι σε λίγη ώρα θα ξέρουμε για το τι μέλλει γενέσθαι με τα δύο αυτά παιχνίδια που βρίσκονται στο κόκκινο, κανονικά θα γίνει το ΟΦΗ - Βόλος μιας και στο Ηράκλειο οι καιρικές συνθήκες είναι πολύ καλές ενώ δεν υπάρχει θέμα και με το ντέρμπι ''αιωνίων'' στη Λεωφόρο.

Το σημερινό πρόγραμμα:

15.00 Άρης-Παναιτωλικός Novasports1

17.15 Λάρισα-ΑΕΚ Novasports2

17.15 ΟΦΗ-Βόλος Novasports3

19.30 Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός Novasports1

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.