Η Μηλάκη και ο μεγάλος στόχος στην Ελβετία

12:50 | 23/02/2022

​Η ποδηλατική δράση δεν σταματάει ποτέ για την αθλήτρια του Ποδηλατικού Αθλητικού Συλλόγου «Άτλας» Ρεθύμνου, Αργυρώ Μηλάκη, η οποία θα λάβει μέρος στο Όμνιουμ της Ελβετίας

Η πρωταθλήτρια του ''Άτλα'' μαζί με τον πολύπειρο προπονητή, Γιώργο Βαρβεράκη, θα βρεθεί στο Grenchen της Ελβετίας, όπου θα συνεχίσει τη μεγάλη φετινή της προσπάθεια στην ποδηλασία πίστας.

Συγκεκριμένα, θα αγωνιστεί στο διεθνές Grand Prix «Life’s an Omnioum» κατηγορίας UCI CL2, στις 24 Φεβρουαρίου, όπου θα λάβει μέρος στο Όμνιουμ απέναντι σε αθλήτριες από όλο τον κόσμο, καθώς έχει συμμετοχές από Ευρώπη, Ασία και Η.Π.Α. Μεγάλος στόχος είναι η κατάκτηση των βαθμών που θα της δώσουν το «εισιτήριο» για τα Παγκόσμια Κύπελλα και την πρόκριση στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα.

Μάλιστα, αμέσως μετά και συγκεκριμένα στις 26 Φεβρουαρίου θα συμμετάσχει, μετά από πρόσκληση, σε ακόμα ένα μεγάλο Grand Prix. Αυτήν τη φορά στο κέντρο της παγκόσμιας ομοσπονδίας (World Cycling Center) στο Aigle, στα αγωνίσματα των Points και Elimination.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ''το μυαλό και η σκέψη της οικογένειας του ΠΑΣ «Άτλας» βρίσκονται δίπλα στην πρωταθλήτρια μας, Αργυρώ Μηλάκη, της οποίας ευχόμαστε να πετύχει τον μεγάλο της στόχο και να κάνει ακόμα ένα «βήμα» για το όνειρο!''

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.