Η μίνι προετοιμασία του ΟΦΗ, τα φιλικά και η επιστροφή του Έφορντ

SMS

Από αύριο Πέμπτη οι παίκτες του ΟΦΗ επιστρέφουν στη δράση - Τα φιλικά με Άντερλεχτ και Μάδεργουελ.

Νταμπράουσκας και ποδοσφαιριστές μετρούν αντίστροφα πλέον για την επιστροφή στο χορτάρι και την έναρξη της μίνι προετοιμασίας ενόψει Ατρόμητο. Σε λιγότερο από ένα μήνα το πρωτάθλημα επαναρχίζει, με το ματς ΟΦΗ-Ατρόμητος πιθανότατα στις 21 Δεκεμβρίου. Ο ΟΦΗ έχει ακόμη ένα παιχνίδι πριν φύγει το 2022, αυτό με τον Παναθηναϊκό στην Αθήνα στις 28 ή 29 Δεκεμβρίου.

Σήμερα Τετάρτη είναι η τελευταία μέρα της άδειας των ποδοσφαιριστών, οι οποίοι από την Πέμπτη επιστρέφουν στο ΒΑΚ και αρχίζουν τις προπονήσεις. Στόχος του Βάλντας Νταμπράουσκας είναι η βελτίωση της ομάδας και η αγωνιστική άνοδος για να μην επαναληφθούν οι κακές εικόνες του πρώτου γύρου. Στα "όπλα" του Λιθουανού προπονητή οι επιστροφές των ποδοσφαιριστών από τους τραυματισμούς πλην των Τοράλ και Τσιλιανίδη.

Τα φιλικά του ΟΦΗ

Οπως είναι γνωστό η Αντερλεχτ αεπέλεξε την Κρήτη για να πραγματοποιήσει τη μικρή προετοιμασία της στο πλαίσιο της διακοπής των αγωνιστικών υποχρεώσεων λόγω του Μουντιάλ και μάλιστα ενημέρωσε και για τη διεξαγωγή φιλικών με ΟΦΗ και Μάδεργουελ. Η βελγική ομάδα ανακοίνωσε πως θα ταξιδέψει στην Κρήτη στις 30/11 και θα μείνει στην Ελλάδα έως και τις 7 Δεκεμβρίου. Στο διάστημα αυτό η ομάδα των Βρυξελλών θα παίξει δύο φιλικές αναμετρήσεις, με τον ΟΦΗ στις 3/12 και τη Μάδεργουελ στις 6/12.

Η Μάδεργουελ και ο Εφορντ

Οπως γίνεται αντιληπτό στο ΒΑΚ θα βρεθεί για μίνι προετοιμασία και η Μάδεργουελ, η οποία αναμένεται να δώσει φιλικό και με τον ΟΦΗ. Αυτό σημαίνει πως τούτη τη στιγμή είναι δύο τα σίγουρα φιλικά προετοιμασίας της Κρητικής ομάδας, κόντρα σε Άντερλεχτ και Μάδεργουελ. Αυτό που απομένει είναι η επίσημη ενημέρωση από πλευράς ΟΦΗ για το πρόγραμμα της προετοιμασίας και το πρόγραμμα των φιλικών.

Στα αξιοσημείωτα είναι η επιστροφή του Τζο Έφορντ στο Ηράκλειο. Συγκεκριμένα, στη Μάδεργουελ αγωνίζεται ο πρώην επιθετικός του Εργοτέλη και θα βρεθεί ξανά στην πόλη. Θυμίζουμε πως ο 26χρονος ποδοσφαιριστής έφυγε το 2020 από τον Εργοτέλη και συνέχισε στη Μπέβερεν, ενώ από εφέτος παίζει στη Σκωτία για τη Μάδεργουελ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Στις 3/12 το φιλικό του ΟΦΗ με την Άντερλεχτ, στο ΒΑΚ και η Μάδεργουελ

Ο Ιβάν Σλάβοφ αρχισκάουτερ στον ΟΦΗ

Ο Νίκος Μαχλάς στο Capitano: «O ΟΦΗ θέλει 5-6 Νέιρα»


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.