Η μοναξιά του Νέιρα

12:20 | 29/11/2019

Ο Αργεντινός μέσος έχασε το… έτερον του ήμισυ και πλέον μοιάζει να παλεύει μόνος στη μεσαία γραμμή του ΟΦΗ.

Ο, τι χειρότερο θα μπορούσε να συμβεί στον Όμιλο ήταν ο τραυματισμός του Μιγκέλ Μεγιάδο, που τον έθεσε νοκ-άουτ μέχρι και τα τέλη του 2019.

Και το κακό για τον Γιώργο Σίμο δεν ήταν μόνο πως έχασε μια πολύτιμη μονάδα για το συγκρότημα του ατομικά, αφού η ποιότητα του είναι δεδομένη, αλλά ότι η απουσία του προκαλεί προβλήματα στη συνολική λειτουργία των «ασπρόμαυρων».  

Το κενό που άφησε, «έσπασε» το καταπληκτικό δίδυμο που είχαν συνθέσει στα χαφ με τον Χουάν Νέιρα. Οι δυο τους είχαν αποκτήσει καταπληκτική «χημεία» και ο ένας συμπλήρωνε τον άλλο.

Επειδή, βέβαια, και οι τραυματισμοί είναι μέρος της ποδοσφαιρικής ζωής, ήταν βέβαιο πως κάποια στιγμή θα έρχονταν και οι ελλείψεις.

Το θέμα είναι τι γίνεται από’ δω και στο εξής για τον ηρακλειώτικο σύλλογο. Γιατί ο Νέιρα μοιάζει ως ο συνεπέστερος παίκτης του ΟΦΗ στο κέντρο του.

Η εμφάνιση του απέναντι στον ΠΑΟΚ αποτέλεσε απλά μία κακή παρένθεση για τον λατινοαμερικανό,  ο οποίος φάνηκε να παρασύρεται απ’ τη γενικότερη μετριότητα του Ομίλου σ’ εκείνη τη συνάντηση.

Στο Περιστέρι, κόντρα στον Ατρόμητο, ο 30χρονος ποδοσφαιριστής ήταν, αν όχι ο κορυφαίος, εκ των κορυφαίων της ομάδας του Σίμου και έκανε πολλή δουλειά ανασταλτικά, αλλά και δημιουργικά.

Δεν είχε, ωστόσο, την απαιτούμενη συμπαράσταση, αφού ο Σακόρ δεν ανταποκρίθηκε, ενώ ο Ναμπί, πλην του εξαιρετικού τέρματος που σημείωσε, δεν είχε κάτι άλλο ουσιαστικό να επιδείξει.

Και ενόψει φυσικά ΑΕΚ (30/11), ο Νέιρα θέλει μια καλύτερη συνεργασία με τους συμπαίκτες του, που θα κληθούν να συμπληρώσουν μαζί του την τριπλέτα στη μεσαία γραμμή.

Ο ΟΦΗ θα προσπαθήσει να κυριαρχήσει στο χορτάρι, όμως η Ένωση, παρά την άσχημη φάση που διανύει, παραμένει πολύ δυνατή.

Ένα σημαντικό μέρος του αγώνα θα κριθεί στα χαφ και αυτή τη φορά ο Νέιρα δε θα πρέπει να είναι μόνος, για να καταφέρει να πραγματοποιήσει το στόχο του ο Όμιλος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τα ντέρμπι του Μπούση

Ο Μίγγος κερδίζει τις εντυπώσεις

 

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.