H Morgan Stanley, ο Ομπάμα και ο ΟΦΗ

SMS
13:22 | 11/10/2018

Ο ανιψιός του Μιχάλη Μπούση, Γκρεγκ Παλυβός, αναμένεται ν’ αποτελέσει ένα δυνατό «χαρτί» για την ΠΑΕ ΟΦΗ.

Ανάμεσα στους «7», που αποτελούν το νέο διοικητικό συμβούλιο του Ομίλου συμπεριλαμβάνεται και το όνομα του Γρηγόρη Παλυβού, ο οποίος είναι ανιψιός του ιδιοκτήτη του ηρακλειώτικου συλλόγου.

Ήταν ένα από τα… άγνωστα πρόσωπα, καθώς ζει και εργάζεται στο Σικάγο. Το βιογραφικό, όμως, του τα λέει όλα ως προς τις ικανότητες του, αλλά και το κύρος που ξεκινάει και αποκτά σιγά-σιγά το ιστορικό σωματείο.

Και αυτό γιατί ο Γκρεγκ Παλυβός αποτελεί υψηλόβαθμό στέλεχος ενός παγκόσμιου τραπεζικού κολοσσού και συγκεκριμένα της αμερικανικής πολυεθνικής τράπεζας επενδύσεων Morgan Stanley. Είναι οικονομικός σύμβουλος και παρέχει χρηματοοικονομικές υπηρεσίες στους πανίσχυρους πελάτες της.

obama.png#asset:42767

Η οικογένεια του είναι αρκετά εύπορη και ο πατέρας του, Πίτερ, είναι ένας απόλυτα επιτυχημένος επιχειρηματίας. Είναι αδερφός της Ελένης Μπούση, συζύγου του «αφεντικού» του ΟΦΗ.

Είναι διάσημος για το έντονο φιλανθρωπικό του έργο και την εθελοντική δράση του και αναζητώντας τον κάποιος στο διαδίκτυο μπορεί να τον δει σε φωτογραφίες με τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ, Μπάρακ Ομπάμα, αλλά και την άλλοτε πρώτη κυρία της χώρας, Χίλαρι Κλίντον.

Ο αδερφός του ονομάζεται Άγγελος και γι’ αυτό πιθανότατα στη λίστα του Δ.Σ. είχε δοθεί αρχικά το όνομα Άγγελος Παλυβός κι έπειτα υπήρξε η σχετική διόρθωση και ενημέρωση πως το μέλος του συμβουλίου λέγεται Ευάγγελος Παλυβός.  Για το συγκεκριμένο πρόσωπο, βέβαια, δεν υπάρχουν πληροφορίες στο διαδίκτυο, όμως σύντομα αναμένεται η πλήρης ενημέρωση από την ΠΑΕ.

Δεν πρέπει να θεωρηθεί απίθανο, εξάλλου, αν ταξιδέψουν και οι δύο μαζί με τον Μιχάλη Μπούση στην Ελλάδα για να παρευρεθούν στη συνέντευξη Τύπου, που θα παραχωρήσει ο μεγαλομέτοχος του ΟΦΗ την ερχόμενη εβδομάδα.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.