Η μπηχτή του ΠΑΣ για Τσίπρα και ΟΦΗ

SMS
08:50 | 13/05/2019

Στην αιχμηρή ανακοίνωσή του ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν... ξέχασε τον Αλέξη Τσίπρα και τη συνάντησή του με τον Γιώργο Σαμαρά.

Ο Αλέξης Τσίπρας ανέφερε το όνομα του ΠΑΣ Γιάννινα κατά την ομιλία του στα Ιωάννινα, αλλά η αντίδραση του συλλόγου δεν ήταν σίγουρα αυτή που θα περίμενε.

Η ομάδα των Ιωαννίνων εξέδωσε αιχμηρή ανακοίνωση και ούτε λίγο ούτε πολύ κατηγόρησε τον πρωθυπουργό για τον υποβιβασμό του, ενώ σε μία αποστροφή της μακροσκελούς ανακοίνωσης, έγινε αναφορά με δεικτικό τρόπο στη συνάντηση που είχε ο Τσίπρας με τον Γιώργο Σαμαρά κατά την πρόσφατη περιοδεία του στην Κρήτη.

«Και ενώ αποδεχτήκατε να συζητήσετε και να γευματίζατε προσφάτως με άλλους παράγοντες – υπαλλήλους ΠΑΕ, πιο ενδιαφέρουσας προφανώς εκλογικής περιφέρειας, αρνηθήκατε από την άλλη επανειλημμένως το τελευταίο διάστημα και πάρα τις προσπάθειες που έγιναν, να συνομιλήσετε έστω και λίγο, με τον Πρόεδρο της «ομάδας σας»!, είναι το χαρακτηριστικό κομμάτι της ανακοίνωσης.

Φαίνεται ότι στον ΠΑΣ Γιάννινα ψάχνουν για... φαντάσματα επειδή υποβιβάστηκαν και εξακολουθούν να το πηγαίνουν στα άκρα.

Θυμίζουμε ότι τις προσεχείς μέρες αναμένεται η απόφαση της προσφυγής του ΠΑΣ στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ για να δούμε αν και πότε θα αρχίσουν τα μπαράζ του ΟΦΗ με τον Πλατανιά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΠΑΣ Γιάννινα: «Κύριε Τσίπρα ούτε καν γνωρίζετε που πέφτουν οι Ζωσιμάδες»

Τι σημαίνει για τα μπαράζ η προσφυγή του ΠΑΣ

Τι έκανε εντύπωση στον Γ. Σαμαρά από την συνάντηση του με τον Αλ. Τσίπρα

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.