Τι σημαίνει για τα μπαράζ η προσφυγή του ΠΑΣ

12:43 | 11/05/2019

Ο ΠΑΣ Γιάννινα έκανε πράξη την απειλή του και τα μπαράζ μπαίνουν... σε νέες περιπέτειες. Διαβάστε όλες τις εξελίξεις.

Ακόμη ένα επεισόδιο στα δύσμοιρα μπαράζ έρχεται να προστεθεί μετά την απόφαση του ΠΑΣ να προσφύγη στο Διαιτητικό της ΕΠΟ κατά της αναδιάρθρωσης. Η κίνηση, βέβαια, αυτή ήταν αναμενόμενη, αφού ο Γιώργος Χριστοβασίλης το είχε προαναγγείλει την προηγούμενη Κυριακή, μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΟΚ, ενώ ο ΠΑΣ ήταν η μοναδική ομάδα που ψήφισε κατά της επικύρωσης του πρωταθλήματος στο Δ.Σ. της περασμένης Πέμπτης.

Τι σημαίνει, λοιπόν, επί της ουσίας η προσφυγή της ομάδας των Ιωαννίνων; Πολύ απλά, μέχρι να εκδικαστεί τα μπαράζ δεν πρόκειται να αρχίσουν, κάτι που ενισχύει ό,τι γράφαμε προ ημερών ότι είναι απίθανο ΟΦΗ και Πλατανιάς να αγωνιστούν στις προκαθορισμένες ημερομηνίες (δηλαδή στις 15 και 19 Μαϊου). Μην ξεχνάτε ότι δεν είναι μόνο η προσφυγή του ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά και οι εκκρεμότητες στην Football League ώστε να επικυρωθεί και εκεί η βαθμολογία.

Η λογική, πάντως, λέει ότι δεν θα καθυστερήσει η εκδίκαση της προσφυγής και είναι πάρα πολύ πιθανό (έως δεδομένο) ότι θα γίνει μέσα στην επόμενη εβδομάδα. Αν μαζί με την προσφυγή «κλείσουν» και τα «ανοιχτά μέτωπα» στη Football League και επικυρωθεί η βαθμολογία, τότε τα μπαράζ θα αρχίσουν στις 19 Μαϊου, δηλαδή την επόμενη Κυριακή.

Οσον αφορά στην προσφυγή του ΠΑΣ, οι πληροφορίες λένε ότι δεν έχει παρά ελάχιστες ελπίδες να δικαιωθεί. Βέβαια, θα έχει ενδιαφέρον η επόμενη κίνηση του συλλόγου σε περίπτωση που απορριφθεί η προσφυγή του. Θα πάει... μακριά τη βαλίτσα ή θα συμβιβαστεί τελικά με την ιδέα του υποβιβασμού; Για να δούμε...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Προσφυγή στο διαιτητικό ο ΠΑΣ - ζητάει να μην ισχύσει η αναδιάρθρωση!

Σακόρ, η πρώτη «μεταγραφή» του ΟΦΗ

Ο Πλατανιάς δεν δίνει εισιτήρια στον ΟΦΗ

Αυτά που άλλαξε ο Βέρα

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.