Η Μπόκα, ο Ροντόν και ο ΟΦΗ

SMS
08:10 | 01/10/2020

Πως ο θηριώδης επιθετικός μπορεί να επηρεάσει τα μεταγραφικά ζητήματα του Ομίλου…

Αυτή και αν θα ήταν μια μεταγραφική «βόμβα». Ο Σάλομον Ροντόν στα «ασπρόμαυρα» του ΟΦΗ. Θα ήταν μια μεταγραφή αεροδρομίου και ούτε ο κορωνοϊός θα μπορούσε ν’ αναβάλλει την αποθεωτική υποδοχή του στο «Ν. Καζαντζάκης».

Ο ηρακλειώτικος σύλλογος, ωστόσο, δεν μπορεί δυστυχώς να ολοκληρώνει τέτοιου βεληνεκούς συμφωνίες.

Και όμως ο 31χρονος φορ από τη Βενεζουέλα δεν αποκλείεται να έχει επίδραση στις μεταγραφικές υποθέσεις της ομάδας του Γιώργου Σίμου. Πράγμα, βέβαια, καθόλου εύκολο, αλλά ποτέ δεν ξέρεις.

Είναι γνωστό πως ο ΟΦΗ είχε στη λίστα του τον Βάλτερ Μπου και τον Ματέο Ρετέγι για την ενίσχυση της γραμμής… κρούσης τους.

Το τελευταίο διάστημα ο Όμιλος είχε μονάχα την επιλογή του δεύτερου διαθέσιμη, καθώς ο πρώτος είχε παρθεί απόφαση από την τεχνική ηγεία να παραμείνει στην Μπόκα Τζούνιορς.

Η υπόθεση Ρετέγι, βέβαια, ήταν εκ προοιμίου υπέρ το δέον δύσκολη, όπως είχε αναλύσει από την πρώτη στιγμή το Capitano.gr.

Ο 21χρονος στράικερ είναι περιζήτητος και ο εκπρόσωπος του Φραντσέσκο Τότι, τον θέλει στην Ιταλία και στην Πεσκάρα. Το γεγονός, βέβαια, πως οι «γενοβέζοι» δεν έχουν ακόμη δώσει την απάντηση τους στην προσφορά που έχουν δεχτεί, κρατάει μέσα στο… παιχνίδι και την ομάδα του Ηρακλείου.

Και ενώ το θέμα Μπου είχε κλείσει για τον ΟΦΗ και τους υπόλοιπους ενδιαφερόμενους, δεν αποκλείεται να μπει στο… κάδρο και πάλι.

Στην Αργεντινή κυκλοφορούν δημοσιεύματα, που αναφέρουν ότι αν και η Μπόκα έχει μια «γεμάτη» επιθετική γραμμή, δεν σκοράρει, στοιχείο που προκαλεί έντονο προβληματισμό, ενώ γίνεται αναφορά στο ότι ο Μπου παίρνει τις ευκαιρίες του στο Κόπα Λιμπερταδόρες, χωρίς να τις εκμεταλλεύεται.

Το ιστορικό σωματείο, έτσι, σκέφτεται τη λύση του Σάλομον Ροντόν, καθώς στο πρόσωπο του θα ψάξει το εύκολο γκολ.

Αν, επομένως, το σύνολο του Μιγκέλ Άνχελ Ρούσσο καταφέρει και πάρει τον σπουδαίο αυτό φορ, ο οποίος, πάντως, έχει πλουσιοπάροχο συμβόλαιο με την κινεζική Dalian Yifang ή πάει σε κάποια άλλη επιλογή, τότε δεδομένα θα παραχωρηθεί και άλλος επιθετικός, πλην του Ρετέγι.

Και υπό τέτοιες συνθήκες, τη «μάχη» για μια θέση στο ρόστερ ίσως χάσει ο Μπου. Σε μια τέτοια περίπτωση, ο ΟΦΗ ενδεχομένως να επιχειρήσει την επαναπροσέγγιση της πλευράς του 27χρονου ποδοσφαιριστή, παρόλο που ο δικός του μάνατζερ, στην Ευρώπη έχει ως πρώτη επιλογή την Ισπανία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δουλεύει με υπομονή για Ανδρούτσο-Μπαλογιάννη

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.