Δουλεύει με υπομονή για Ανδρούτσο-Μπαλογιάννη

ΟΦΗ

Στον ΟΦΗ κινούνται μεθοδικά με τις δύο ανοιχτές υποθέσεις τους.

Από τη Δευτέρα (28/09) ο Όμιλος έκανε γνωστό πως έχει ψηλά στη μεταγραφική του λίστα τον Θανάση Ανδρούτσο και τον Κώστα Μπαλογιάννη.

Οι «ασπρόμαυροι» κατέθεσαν τις προτάσεις τους σε Ολυμπιακό και ΟΦΗ για την απόκτηση των δύο νεαρών ποδοσφαιριστών ως ελεύθερους και όχι με τη μορφή δανεισμού.

Πρόκειται φυσικά για δύσκολες περιπτώσεις, καθώς αμφότεροι είναι πολύ καλοί παίκτες και είναι λογικό να βρίσκονται στο «στόχαστρο» και άλλων συλλόγων.

Ο ηρακλειώτικος σύλλογος θέλει να προσθέσει στο δυναμικό του δύο εξαιρετικές μονάδες, με τον Ανδρούτσο ιδιαίτερα, στα 23 του χρόνια, να έχει πολλές «παραστάσεις» και εμπειρίες υψηλού επιπέδου.

Μέχρι σήμερα δε θεωρείται κάτι δεδομένο. Αν, δηλαδή, τα πράγματα κυλήσουν αρνητικά ή θετικά για το συγκρότημα του Γιώργου Σίμου.

Θεωρητικά τις περισσότερες πιθανότητες για προχωρήσει έχει η υπόθεση του Μπαλογιάννη για τους «ασπρόμαυρους». Ο 21χρονος παίκτης βλέπει θετικά την προοπτική του ΟΦΗ και μένει να δώσει τη συγκατάθεση του ο «δικέφαλος» για την παραχώρηση του.

Το σίγουρο είναι ότι οι άνθρωποι του ΟΦΗ δουλεύουν με υπομονή και επιμονή, προκειμένου να κλείσουν τα «μέτωπα» με αίσιο τρόπο.

Επικρατεί, πάντως, η αίσθηση ότι τα πράγματα κυλούν στη σωστή κατεύθυνση και ο Όμιλος θα ενισχυθεί με τους δύο νεαρούς παίκτες. Η μεταγραφική περίοδος, βέβαια, ολοκληρώνεται τη Δευτέρα (05/10), οπότε δε θ’ αργήσει η στιγμή, που θα ξεκαθαρίσει το «τοπίο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πολύ σύντομα οι εξελίξεις με Μπαλογιάννη

Πρόταση του ΟΦΗ για Ανδρούτσο και Μπαλογιάννη!

Ανδρούτσος, Μπαλογιάννης και... βλέπουμε


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.