Η Μπολόνια και η προοπτική να γίνουν συμπαίκτες Μπουχαλάκης-Κουτσουπιάς

18:20 | 15/08/2019

Οπως διαβάσατε σε προηγούμενο ρεπορτάζ, η ιταλική ομάδα έχει βάλει στο στόχαστρο τον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού.

Σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ, οι επικεφαλής της Μπολόνια ακόμα δεν έχουν κάνει πρόταση για τον διεθνή μέσο, ο οποίος πρόσφατα ανανέωσε το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό έως το 2022 και κοστολογείται από 5 εκατομμύρια ευρώ και πάνω. Μάλιστα, σύμφωνα με ρεπορτάζ της ιστοσελίδας Sport24.gr που επικοινώνησε με τη διοίκηση της ομάδας, δεν έχει ξεκαθαριστεί αν θα κάνουν πρόταση για τον Μπουχαλάκη.

Ο πρώην παίκτης του Εργοτέλη θεωρείται για την Μπολόνια η ιδανική λύση για τα χαφ και πιο συγκεκριμένα για να καλύψει το κενό που άφησε ο Ερικ Πούλγκαρ, ο οποίος πωλήθηκε στη Φιορεντίνα.

Η Μπολόνια αρέσκεται σε «ψώνια» από την ελληνική αγορά, ενώ πρόσφατα αγόρασε από την Βίρτους Εντέλα τον Ηλία Κουτσουπιά. Στο παρελθόν ουκ ολίγοι ποδοσφαιριστές έχουν φορέσει την φανέλα της (Τοροσίδης, Χριστοδουλόπουλος, Μόρας κ.α.).

Οι επόμενες μέρες είναι κρίσιμες για τον Μπουχαλάκη και τον Ολυμπιακό. Εφόσον η ιταλική ομάδα καταθέσει πρόταση και είναι ικανοποιητική, τότε ο Κρητικός μέσος θα «μετακομίσει» στη Serie A και οι Πειραιώτες θα πρέπει να βρουν τον αντικαταστάτη του πριν από τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου.

Οσον αφορά στον Εργοτέλη, θα δει ακόμη έναν ποδοσφαιριστή που φόρεσε την φανέλα της ομάδας να αγωνίζεται στο εξωτερικό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Έτοιμη ν’ αγοράσει τον Μπουχαλάκη η Μπολόνια

Αγόρασε Κουτσουπιά η Μπολόνια

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.