Ηλίας Κουτσουπιάς: Έκλεισε το deal με την Μπολόνια!

20:35 | 25/07/2019

Είναι οριστικό, πλέον. Ο Ηλίας Κουτσουπιάς είναι και τυπικά ποδοσφαιριστής της Μπολόνια για τα επόμενα 3 χρόνια και ετοιμάζεται για μία νέα καριέρα στη Serie A.

Οπως είχε γράψει το Capitano.gr και είχε αναδείξει το θέμα από την πρώτη στιγμή, ο γιος του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του ΟΦΗ, Γιώργου, βρισκόταν στην Ιταλία για τις τελικές λεπτομέρειες της συμφωνίας με την ιταλική ομάδα,  οποία ούσα ευχαριστημένη από την παρουσία του 18χρονου χαφ (ο Ηλίας κέρδισε με τους «ροσομπλού» το πρωτάθλημα Κ19, εξ ου η σχετική φωτό) όχι μόνο κρατά τον ποδοσφαιριστή στο ρόστερ της, αλλά τον προορίζει για την πρώτη ομάδα τη νέα σεζόν!

Θυμίζουμε ότι η Μπολόνια δανείστηκε από την Βίρτους Εντέλα τον νεαρό Αγρινιώτη με οψιόν αγοράς στο 1.5 εκ. ευρώ. Αυτό σημαίνει ότι ο ιταλικός σύλλογος δαπάνησε το συγκεκριμένο ποσό και να αγοράσει τον Κουτσουπιά, ο οποίος υπέγραψε το νέο του, τριετές, συμβόλαιο και πλέον λογίζεται και αυτός ως ακόμη ένας Έλληνας που θα παίξει σε ένα από τα καλύτερα πρωταθλήματα της Ευρώπης.

Ο Έλληνας άσος εκτός των πάγιων οικονομικών απολαβών από την ιταλική ομάδα, θα έχει και κάποια μπόνους, τα οποία μπορεί να του αποφέρουν περισσότερα χρήματα.

Ο Ηλίας, λοιπόν, έκανε το μεγάλο βήμα και ετοιμάζεται για μία μεγάλη καριέρα. Με μεθοδικότητα και υπομονή, κέρδισε με το σπαθί του θέση στην Μπολόνια έχει ένα λαμπρό μέλλον μπροστά του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Το όνειρο του Ηλία πραγματοποιείται!

Κουτσουπιάς στο Capitano: «Δεν ξεχνώ το '97...»

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.