Η NOVA καταθέτει προτάσεις και περιμένει απαντήσεις

ΟΦΗ

Οι τελευταίες εξελίξεις γύρω από τα τηλεοπτικά και τις «άστεγες» ομάδες συμπεριλαμβανομένου του ΟΦΗ

Η ΝOVA φέρεται να κατέθεσε επίσημη πρόταση σε ΟΦΗ, Παναιτωλικό, Ξάνθη, Λαμία και Βόλο που δεν έχουν τηλεοπτικό συμβόλαιο για τη νέα σεζόν.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Sport24.gr, για Παναιτωλικό, Ξάνθη, Λαμία και Βόλο το συνδρομητικό κανάλι προσφέρει 1,3 εκατ. ευρώ για κάθε ομάδα, ενώ για τους Κρητικούς -λόγω και της εμπορικότητάς τους- δίνουν παραπάνω.

Όπως είχε γράψει εδώ και μέρες το Capitano.gr και επιβεβαιώνεται από τις εξελίξεις, η Nova είχε αρχίσει επαφές με τις άστεγες ομάδες για συνεργασία. Όπως είχαμε γράψει, είχε ξεκινήσει πρώτα με τον Παναθηναϊκό, με τον οποίο τελικά δεν υπήρξε συμφωνία και θα συνέχιζε με τους υπόλοιπους και δη τον ΟΦΗ που έχει μέγεθος και εμπορικότητα.

Ο ΟΦΗ έχει ξεκαθαρίσει τη θέση του πολλές φορές σχετικά με τα τηλεοπτικά δηλώνοντας υπέρ της κεντρικής διαχείρισης. Επίσης, αν ο ΟΦΗ βρει τελικά συμβόλαιο και εξασφαλιστεί για του χρόνου εννοείται ότι δεν θα αλλάξει στάση και θα επιμείνει στο να μην αρχίσει το πρωτάθλημα αν δεν βρεθεί συνολικά λύση.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει επιβεβαίωση για τα ποσά που αναφέρονται στο ρεπορτάζ της ιστοσελίδας, ωστόσο τις επόμενες μέρες αναμένονται εξελίξεις επί του θέματος για να δούμε αν θα βρει ο ΟΦΗ τηλεοπτικό συμβόλαιο. Σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες, στην πρόταση της NOVA υπάρχει και μπόνους θέσης στην τελική βαθμολογία που ανεβάζει το συνολικό ποσό.

Θυμίζουμε, τέλος, ότι στο συνδρομητικό κανάλι υπήρξαν αλλαγές σε καίριες θέσεις και οι διαπραγματεύσεις με τις τηλεοπτικά άστεγες ομάδες γίνονται από διαφορετική αφετηρία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο τηλεοπτικός χάρτης της Super League και οι συζητήσεις

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.