Ο τηλεοπτικός χάρτης της Super League και οι συζητήσεις

Super League

Το Capitano.gr καταγράφει τα δεδομένα γύρω από τα τηλεοπτικά της Super League

Μέσα σε πολλά που απασχολούν το ελληνικό ποδόσφαιρο και δη τις ομάδες της Super League είναι και το τηλεοπτικό κομμάτι. Θυμίζουμε ότι 7 ΠΑΕ της πρώτης κατηγορίας, μεταξύ αυτών και ο ΟΦΗ, δεν έχουν συμβόλαιο και είναι τηλεοπτικά «άστεγες» για τη νέα σεζόν. Βέβαια, σε αυτές τις 7 είναι και ο ΠΑΟΚ που έχει το PAOK TV, ενώ τελευταία είδαμε τον Παναθηναϊκό να δημιουργεί το Panathinaikos TV, αλλά και τον Βόλο με το Volos TV.

Οι 7 ΠΑΕ που μάλιστα κινούνται ενιαία σε αυτό το κομμάτι και έχουν ξεκαθαρίσει ότι δεν θα αρχίσει το πρωτάθλημα αν δεν βρεθεί λύση είναι ο Παναθηναϊκός, ο ΠΑΟΚ, η Λαμία, ο Βόλος, η Ξάνθη, ο Παναιτωλικός και φυσικά ο ΟΦΗ. Στο θέμα της Ξάνθης μπαίνει ο αστερίσκος του μπαράζ, αφού αν κερδίσει την άνοδο ο Απόλλων Σμύρνης τότε αυτή θα είναι η 7 από τις συγκεκριμένες ομάδες.

Αντίθετα, τηλεοπτικό συμβόλαιο έχουν οι Ολυμπιακός, ΑΕΚ, Άρης, Αστέρας Τρίπολης, ΑΕΛ, ενώ πρόσφατα η NOVA πήρε και τους ΠΑΣ Γιάννινα και Ατρόμητο.

Σύμφωνα, λοιπόν, με πληροφορίες του Capitano.gr θα κορυφωθούν τις επόμενες μέρες οι συζητήσεις για να βρεθεί λύση στο θέμα με τη NOVA να ευελπιστεί ότι θα «κλείσει» και τις υπόλοιπες ομάδες. Mάλιστα, το συνδρομητικό κανάλι φέρεται να έχει την επιθυμία να κάνει τις συζητήσεις από νέα βάση.

Ο ΟΦΗ έχει ξεκαθαρίσει τη θέση του πολλές φορές σχετικά με τα τηλεοπτικά δηλώνοντας υπέρ της κεντρικής διαχείρισης. Επίσης, αν ο ΟΦΗ βρει τελικά συμβόλαιο και εξασφαλιστεί για του χρόνου εννοείται ότι δεν θα αλλάξει στάση και θα επιμείνει στο να μην αρχίσει το πρωτάθλημα αν δεν βρεθεί συνολικά λύση.

Όσον αφορά, τέλος, στο περίφημο Panathinaikos TV, ο Παναθηναϊκός θα επιδιώξει να κλείσει την καλύτερη δυνατή συμφωνία με τη NOVA, όταν κληθεί για συζητήσεις και αν αυτό επιτευχθεί τότε το Panathinaikos TV θα ενταχθεί στην Cosmote πλην του ποδοσφαίρου που θα είναι στη NOVA.

Στον ΟΦΗ το τηλεοπτικό θέμα είναι σημαντικό, αφού είναι ένα εξίσου σημαντικό έσοδο και οι επικεφαλής ελπίζουν ότι σύντομα θα βρεθεί λύση. Επαναλαμβάνουμε, όμως, ότι η πάγια θέση του Ομίλου, η οποία έχει εκφραστεί από τον Μιχάλη Μπούση είναι η κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Mπούσης για τηλεοπτικά: «Αυτό που γίνεται είναι μεγάλη βλακεία»

Παρουσία Μπούση συνάντηση επτά ΠΑΕ για τα τηλεοπτικά

Οι «7» και το βέτο για το θέμα των τηλεοπτικών


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.