Η ολοκληρωμένη πρόταση του ΟΦΗ για το 20% και τα επόμενα βήματα

ΟΦΗ

Οι επικεφαλής δούλεψαν πυρετωδώς και ο ΟΦΗ ετοιμάζει την ολοκληρωμένη πρόταση για το 20% των φιλάθλων -όλα ανοιχτά και για τα εφετινά ματς

Το θέμα του 20% των φιλάθλων στα γήπεδα, που προέρχεται από την πρόταση του ΟΦΗ, δεν έχει εγκαταλειφθεί και παραμένει ανοιχτό το ενδεχόμενο να δούμε εφέτος κόσμο στις εξέδρες στα πλέι οφ.

Επί της ουσίας, ο Λευτέρης Αυγενάκης στις δηλώσεις που έκανε σε τηλεοπτική του συνέντευξη, δεν απέρριψε την πρόταση του ΟΦΗ γιατί πολύ απλά πρόταση δεν υπάρχει. Δηλαδή, έπεσε η ιδέα από την πλευρά του Ηλία Πουρσανίδη για 20% κόσμου στα γήπεδα, αλλά ετοιμάζεται ολοκληρωμένο το σχέδιο για να παρουσιαστεί στη Λίγκα και από εκεί να πάει στην κυβέρνηση για την οριστική απάντηση.

Ο ΟΦΗ δεν έκανε στον «αέρα» τη συγκεκριμένη πρόταση χωρίς να γίνει η σχετική επεξεργασία. Και από εκείνη τη τηλεδιάσκεψη έως και σήμερα, οι άνθρωποι της ομάδας δουλεύουν πυρετωδώς ακριβώς πάνω σε αυτό. Πώς θα πάει ο κόσμος στο γήπεδο, πού θα κάθεται, τι απόσταση θα υπάρχει με τους άλλους φιλάθλους και γενικά όλα όσα αφορούν το υγειονομικό πρωτόκολλο. Η πρόταση αυτή θα παρουσιαστεί στη Super League για να τη δουν όλες οι ομάδες και να δώσουν το «οκ» ώστε στη συνέχεια να πάει στην κυβέρνηση για να παρθεί η τελική απόφαση.

Το 20% ακόμα και εφέτος δεν έχει εγκαταλειφθεί και ο ΟΦΗ δουλεύει πάνω σε αυτό. Για να απορριφθεί, για παράδειγμα, από πλευράς Πολιτείας η πρόταση θα πρέπει να υπάρχει πρώτα πρόταση, με ολοκληρωμένο το πλάνο και πώς αυτή θα λειτουργήσει. Τη δεδομένη χρονική στιγμή τα πράγματα βρίσκονται στην τελική τους ευθεία από την κρητική ομάδα ώστε να γίνει η σχετική παρουσίαση στον συνεταιρισμό και από εκεί και πέρα να αποφασιστούν τα επόμενα βήματα.

Ο Αυγενάκης δεν «έκλεισε την πόρτα» στον ΟΦΗ και στο περίφημο 20% γιατί πολύ απλά δεν έχει στα χέρια του το πλάνο που έχουν στο μυαλό τους οι άνθρωποι του Ομίλου.

Οπότε, με τα τωρινά δεδομένα το να δούμε κόσμο στις εξέδρες (έστω το 20%) στα εφετινά πλέι οφ, δεν έχει αποκλειστεί σαν ενδεχόμενο. Έστω κι αν αυτό γίνει σε κάποια ματς σαν test event για την επόμενη περίοδο.

Αυτό θα βοηθήσει τις ομάδες και στα εισιτήρια διαρκείας ώστε βάσει αυτής της πρότασης -και το πώς θα εξελιχθεί στην πράξη- να κάνουν τα πλάνα τους για την επόμενη περίοδο.

Εν κατακλείδι, το όλο θέμα παραμένει ανοιχτό και από τη στιγμή που εκκρεμεί η κατάθεση της ολοκληρωμένης πρότασης από την κρητική ΠΑΕ, θα έχει ενδιαφέρον ό,τι θα ακολουθήσει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

30 χρόνια πριν: Ο ΟΦΗ πέτυχε μια από τις μεγαλύτερες ανατροπές στην ιστορία!

Ο Κωφίδης και ο Βάβουλας θυμούνται το ιστορικό 4-5


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.