Η παρουσία Σαμαρά έπαιξε μεγάλο ρόλο για τον Μπουζούκη

SMS

Ο Γιάννης Μπουζούκης είναι από τα, λεγόμενα, «παιδιά» του Γιάννη Σαμαρά.

H παρουσία Σαμαρά και Νιόπλια έπαιξε το δικό της σημαντικό ρόλο για την απόφαση του Γιάννη Μπουζούκη να συνεχίσει την καριέρα του στον ΟΦΗ.

Από τη στιγμή που ο 23χρονος χαφ δεν πήγε στο Βέλγιο και ο ΟΦΗ ασχολήθηκε σοβαρά μαζί του, όλα φάνηκαν να παίρνουν το δρόμο τους. Ο Μπουζούκης πίεζε τον Παναθηναϊκό να συμφωνήσει με την Κρητική ομάδα θέλοντας να συνεχίσει την καριέρα του εκεί. Γνώριζε καλά ότι ο ΟΦΗ μπορεί να αποτελέσει το ιδανικό restart της καριέρας του.

Η παρουσία του Γιάννη Σαμαρά έπαιξε μεγάλο ρόλο για την απόφαση του παίκτη. Ο Γιάννης Μπουζούκης ο οποίος έχει γεννηθεί στην Πρέβεζα στις 27 Μαρτίου 1998 και αποκτήθηκε από τον Παναθηναϊκό από την Αθλόπολις Πρέβεζας το 2011 δούλεψε με τον Γιάννη Σαμαρά όταν ο δεύτερος ήταν στις Ακαδημίες του Παναθηναϊκού. Εκεί ο Μπουζούκης υπήρξε συμπαίκτης και με τον Λάζαρο Λάμπρου, τον οποίο θα βρει ξανά στον ΟΦΗ.

Επίσης, μέτρησε για τον 23χρονο μέσο η παρουσία του Νίκου Νιόπλια, ο οποίος δουλεύει πολύ με τους νεαρούς ποδοσφαιριστές (χαρακτηριστικότερη περίπτωση όλων αυτή του Νίνη). Για τον παίκτη είναι μεγάλη ευκαιρία να βρεθεί στον ίδιο χώρο με ποδοσφαιρανθρώπους με τεράστια εμπειρία που θα τον βοηθήσουν να επανέλθει στο προσκήνιο και να δείξει τα δεδομένα αγωνιστικά προσόντα που έχει.

Τι καλύτερο για τον Μπουζούκη να βρεθεί σε ένα περιβάλλον εμπιστοσύνης που θα του δώσει ώθηση για την επανεκκίνηση και την επιστροφή του σε τοπ επίπεδο. Εξάλλου, το παράδειγμα Λάμπρου είναι το πιο χαρακτηριστικό και «φάρος» για το νέο απόκτημα του Ομίλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Επίσημο: Ο ΟΦΗ πήρε τον Μπουζούκη για 2,5 χρόνια!

Πάει για Μπουζούκη ο ΟΦΗ!

Mεταγραφές τέλος: Το πάρε - δώσε της Superleague

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.