Η περίοδος χάριτος για τον ΟΦΗ τελειώνει μαζί με τα πλέι άουτ

08:20 | 01/05/2022

​Μια ήττα είναι σύμπτωση, δεύτερη είναι ανησυχητική, τρίτη σερί ήττα στο γήπεδο σου, είναι απλά τραγωδία! Του Δ. Καρυωτάκη.


Γράφει ο Δημήτρης Καρυωτάκης


Μια ήττα είναι σύμπτωση. Δεύτερη ήττα είναι ανησυχητική. Τρίτη σερί ήττα στο γήπεδο σου, είναι απλά τραγωδία! Όσο κι αν ψάχνεις δικαιολογία γι’ αυτόν τον ΟΦΗ δεν βρίσκεις. Η ομάδα κάνει ό,τι μπορεί όχι πια για να χαλάσει μια χρονιά που έτσι κι αλλιώς ήταν μετάβασης, αλλά με τον αντιεπαγγελματισμό της, την αδιαφορία της , και τη ράθυμη εικόνα της, να δημιουργήσει ένα χάσμα πια με τον κόσμο της, που όλο και πιο αδιάφορα αντιμετωπίζει αυτό το ρεσιτάλ κακής διαχείρισης που κάνει ο ΟΦΗ στα παιχνίδια των play out στο γήπεδο του. Κι ακόμα και όσοι πάνε στο γήπεδο, βλαστημάνε την ώρα και τη στιγμή που άφησαν άλλες ασχολίες για να θυσιάσουν (και να πληρώσουν) ένα δίωρο τους για τον ΟΦΗ.

Προσέξτε, πιο επικίνδυνο είναι το φαινόμενο να γίνεται αδιάφορη και κακά προβλέψιμη για τον κόσμο της μια ομάδα, παρά να γεννά οργή και θυμό. Κι αυτός ο ΟΦΗ δεν προκαλεί πια στον κόσμο του κανένα συναίσθημα. Απλά γίνεται περίγελος για όλους όσοι ήταν απέναντι του και βάζει δύσκολα για την επόμενη χρονιά για το που θα βαδίσει.

Παίκτες που έχουν κάνει τον κύκλο τους, ποδοσφαιριστές που αδυνατούν να σηκώσουν το βάρος της φανέλας κι ένας προπονητής που έχει χάσει εδώ και καιρό την έμπνευση και την έξωθεν πολύ καλή μέχρι πρόσφατα εικόνα του, καθώς δείχνει κι εκείνος να μην μπορεί να διορθώσει τα αδιόρθωτα.

ΟΦΗ λοιπόν ο πελάτης του κάθε επισκέπτη. Έρχεται, λιάζεται διασκεδάζει με το προβλέψιμο παιχνίδι του ΟΦΗ και παίρνει ότι θέλει κι όπως το θέλει! Ένας ΟΦΗ που φαίνεται πια να έχει εκτός από αγωνιστικό και ψυχολογικό πρόβλημα στο Ηράκλειο. Η χρονιά- ταλαιπωρία φτάνει στο τέλος της, για τον ΟΦΗ και μαζί της ελπίζουμε πως θα αποτελέσουν παρελθόν κι όλες οι παθογένειες που αναδείχτηκαν σε αυτό το τουρνουά της αδιαφορίας και της καταπόνησης (κυρίως για τα μάτια μας) όπως ονομάζονται τα play out.

Η διοίκηση είναι αποφασισμένη -απ’ όσο είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε- να μην επαναλάβει λάθη του παρελθόντος. Αστοχίες, απειρίες και λάθος εκτιμήσεις δεν πρέπει να επαναληφθούν. Για πολλούς παίκτες - φάνηκε πια ξεκάθαρα- ο κύκλος τους στον ΟΦΗ τελειώνει κι ελπίζουμε επιτέλους να δούμε παίκτες για την επόμενη χρονιά που θα είναι καθοριστική για διοίκηση, staff και ποδοσφαιριστές να μπορούν να πάνε την ομάδα ψηλότερα… η περίοδος χάριτος τελειώνει μαζί με τα play out!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΟΦΗ-Παναιτωλικός 0-1: «Ξένος» στο «σπίτι» του!

ΟΦΗ-Παναιτωλικός 0-1: Τα highlights του αγώνα

Νιόπλιας: «Δεν έπρεπε να χάσουμε, το αποτέλεσμα είναι πλασματικό»


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.