Η περιπέτεια του Ηρακλειώτη αθλητή στο Πανευρωπαϊκό της Ρουμανίας

13:18 | 06/04/2019

Άτυχος στάθηκε στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα πάλης ο Γιώργος Δραμιτινός - διαβάστε τι δήλωσε στο Capitano.gr

Η ατυχία χτύπησε την πόρτα του Ηρακλειώτη αθλητή, Γιώργου Δραμιτινού ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά κατά την διάρκεια ενός αγώνα (Παρασκευή 05/04), στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα πάλης που διεξάγεται αυτές τις ημέρες στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας.

Συγκεκριμένα, ο κρητικός αθλητής έσπασε το θώρακα του κατά την διάρκεια του αγώνα με τον Ουκρανό πρωταθλητή, όμως συνέχισε τον αγώνα του και τελικά... κέρδισε τη μάχη! Η πρώτη διάγνωση κάνει λόγο για αποχή από τις προπονήσεις έως και 6 μήνες!

Μετά το τέλος του αγώνα, πηγαίνοντας προς τα αποδυτήρια του γηπέδου, ο Γιώργος Δραμητινός λιποθύμησε με συνέπεια να μεταφερθεί εσπευσμένα στο κοντινότερο νοσοκομείο. Ο 26χρονος πρωταθλητής ανέκτησε τις αισθήσεις του και πλέον βρίσκεται στο στάδιο της αποκατάστασης από τον σοβαρό τραυματισμό του.

O ίδιος εξήγησε στο Capitano.gr τι ακριβώς συνέβη: ''Στο πρώτο αγώνα απέναντι στο πρωταθλητή της Ουκρανίας κέρδισα τον αγώνα αλλά κατά τη διάρκεια μου συνέβη ένας σοβαρός τραυματισμός''  ενώ συνέχισε ''αυτό σημαίνει ότι αυτό το τουρνουά κάπου εδώ τελειώνει για εμένα αφού δεν μπόρεσα να συνεχίσω μετά από αυτό. Η κατάταξη με έβγαλε 8ο.''

Μάλιστα, ο Γιώργος Δραμιτινός θέλησε να ευχαριστήσει όλους όσους βοήθησαν για να αγωνιστεί σε αυτή την σπουδαία Ευρωπαϊκή διοργάνωση: ''Θέλω να ευχαριστήσω τα παιδιά που κάναμε μαζί προπόνηση και όσους με βοήθησαν να έρθω ως εδώ την ομάδα μου, τους γονείς μου, την ελληνική ομοσπονδία πάλης και τον Γιάννη Καργιωτάκη που με βοήθησε. Τέλος θέλω ευχαριστώ τους χορηγούς μου Fighters Clothing Hellas - MMAteam.gr και τον Γιώργο Πατρελάκη καθώς και την Anthrax Machines''

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.