Η περίπτωση Χουτεσιώτη και ο ΟΦΗ

15:45 | 26/07/2019

Ο 25χρονος πορτιέρε που έμεινε ελεύθερος και η περίπτωση του ΟΦΗ.

Μία θέση που ο Όμιλος αναμένεται να ενισχυθεί είναι και αυτή του τερματοφύλακα, με την αναζήτηση να έχει προχωρήσει.

Οι αρχικές εκτιμήσεις ανέφεραν ότι ο ηρακλειώτικος σύλλογος θα στραφεί αποκλειστικά στην αγορά του εξωτερικού για να καλύψει το κενό που άφησε η αποχώρηση του Στρέζου.

Οι προτάσεις φυσικά που φτάνουν στα γραφεία της ΠΑΕ είναι αρκετές και το ζητούμενο, βέβαια, είναι η καλύτερη δυνατή επιλογή.

Ανάμεσα, πάντως, στους τερματοφύλακες, που μπήκαν στη λίστα των «ασπρόμαυρων» υπήρξαν και Έλληνες.

Αρχικά προτάθηκε ο Δημήτρης Κυριακίδης, όμως φαίνεται ότι δεν υπήρξε συνέχεια και οι επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές δεν διήρκεσαν αρκετά.

Από’ κει και πέρα, μια πρώτη συζήτηση έγινε πριν λίγο καιρό και με τον Λευτέρη Χουτεσιώτη, ο οποίος έμεινε πρόσφατα ελεύθερος από τον Ολυμπιακό, καθώς δεν ήθελε και φέτος να είναι το Νο3 στην ιεραρχία.

Ο νεαρός τερματοφύλακας βρίσκεται σε… ηλικία πρότζεκτ ΟΦΗ και είναι ένας ποδοσφαιριστής, ο οποίος «διψάει» για να παίξει και έχει υψηλό κίνητρο.

Από το 2014 έως το 2019 ήταν στο ρόστερ των «ερυθρόλευκων», ωστόσο αυτή την πενταετία δεν κατάφερε να βρει χρόνο συμμετοχής στους Πειραιώτες, αφού κατέγραψε συνολικά 3 συμμετοχές στη Super League και 6 στο Κύπελλο Ελλάδας.

Παρά το γεγονός πως του λείπει ο αγωνιστικός ρυθμός, αποτελεί μια αρκετά καλή περίπτωση, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι ο Όμιλος θα την προχωρήσει.

Υπήρχε μια… ανταλλαγή απόψεων, αλλά τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί δεδομένο, με τον Χουτεσιώτη να σκέφτεται και την προοπτική του εξωτερικού. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι 28+4 παίκτες του ΟΦΗ

Έμμεν-ΟΦΗ 3-0

Σίμος: «Φαίνονται οι επιβαρύνσεις της προετοιμασίας»

Όλα τα νέα από την προετοιμασία του ΟΦΗ

Κυριακίδης για το τέρμα

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.