Η περίπτωση Μανδά και το ατού του ΟΦΗ

ΟΦΗ

Το ενδεχόμενο πώλησης του νεαρού γκολκίπερ είναι ένα θέμα που θα απασχολήσει στο μεταγραφικό καλοκαίρι.

Αν θα έπρεπε να μπουν σε μία σειρά τα «καυτά» ζητήματα του μεταγραφικού καλοκαιριού του ΟΦΗ ο Χρήστος Μανδάς θα ήταν σε υψηλή θέση στη σχετική λίστα. Λογικό μετά το πρωτάθλημα που έκανε και την ηλικία που έχει. Σε αυτά προσθέστε ότι μιλάμε για τερματοφύλακα που η αγορά σε Ελλάδα και Ευρώπη αναζητά τις καλές περιπτώσεις για μία θέση με μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας στην εύρεση καλών παικτών σε σχέση με άλλες.

Ο Μηνάς Λυσάνδρου επιβεβαίωσε τη Δευτέρα στη συνάντηση με τους δημοσιογράφους πως ο νεαρός τερματοφύλακας δεν αποκλείεται να αποτελέσει την επόμενη πώληση του ΟΦΗ. Ή, για να το θέσουμε πιο σωστά, πως για τον Μανδά υπάρχει ενδιαφέρον από Ελλάδα και εξωτερικό και δεν αποκλείεται αυτό το ενδιαφέρον να πάρει σάρκα και οστά το επόμενο διάστημα.

Το θετικό για τον ΟΦΗ είναι ότι δεν «καίγεται» να πουλήσει τον παίκτη. Αυτό στο θέμα της διαπραγμάτευσης, εφόσον έρθει πρόταση, θα παίξει το ρόλο του. Από την άλλη ο ΟΦΗ θέλει να μπει στη διαδικασία της αυτοχρηματοδότησης και να σταματήσει κάποια στιγμή να βάζει συνέχεια λεφτά ο Μιχάλης Μπούσης. Για να γίνει αυτό πρέπει να μπαίνουν λεφτά στα ταμεία.

Δεδομένα στο θέμα με τον Χρήστο Μανδά θα παίξει ρόλο η πλευρά του ΟΦΗ και μόνο. Πώς θα διαχειριστεί την πρόταση ή τις προτάσεις και πώς θα καταφέρει να κερδίσει όσα περισσότερα μπορεί. Έτσι κι αλλιώς μιλάμε για έναν από τους καλύτερους Έλληνες τερματοφύλακες, που έχει όλο το μέλλον μπροστά του και ο ΟΦΗ κατάφερε να τον κάνει δικό του με μία συμφέρουσα συμφωνία με τον Ατρόμητο. Οπερ σημαίνει είναι ήδη κερδισμένος, αλλά επειδή μιλάμε για αγορά και εταιρείες είναι λογικό να κοιτάξουν οι επικεφαλής να γεμίσουν τα ταμεία με λεφτά και όχι να τον δώσουν «κοψοχρονιά» όπως λέμε στην καθομιλουμένη.

Oπως έχουμε γράψει για τον γκολκίπερ του ΟΦΗ υπάρχει ενδιαφέρον από Γερμανία, στο παιχνίδι έχει μπει η Ισπανία, όπως και η Πορτογαλία που πάντα κοιτάζει την ελληνική αγορά, ενώ παίζει και η Ελλάδα. Βέβαια σε αυτή την περίπτωση όλοι ξέρουμε ότι οικονομικά οι ελληνικές ομάδες δεν βάζουν βαθιά το χέρι στην τσέπη όταν είναι να αποκτήσουν παίκτη από τη Super League.

Όλα αυτά, όμως, είναι κάπως πρόωρα αφού πρέπει να δούμε ποιες ομάδες θα πάνε από το ενδιαφέρον στην επίσημη πρόταση και επίσης να δούμε πώς θα αξιολογήσει ο ΟΦΗ τις προτάσεις που θα έρθουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αυτά είναι τα δεδομένα για Μανδά, Μπαλογιάννη και Διαμαντή

Ο Μανδάς αποθέωσε τον ΟΦΗ και απάντησε για το μέλλον του


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.