Αυτά είναι τα δεδομένα για Μανδά, Μπαλογιάννη και Διαμαντή

ΟΦΗ

Ο περιζήτητος Χρήστος Μανδάς και η δύσκολη παραμονή των Διαμαντή - Μπαλογιάννη

Όπως ήταν αναμενόμενο, ο Μηνάς Λυσάνδρου ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτικός στην συνάντηση που είχε σήμερα (Δευτέρα) με τους δημοσιογράφους, όσον αφορά τα ανοικτά ζητήματα - αγωνιστικά και μη - του ΟΦΗ. Από τα κορυφαία ερωτηματικά του αγωνιστικού τμήματος, είναι και το τι θα γίνει με τα συμβόλαια των Διαμαντή και Μπαλογιάννη, όμως η παραμονή των δύο μοιάζει την δεδομένη στιγμή δύσκολη.

Όπως τονίστηκε από τον CEO της κρητικής ομάδας, ο ΟΦΗ βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τους δύο ποδοσφαιριστές, όμως δύσκολα οι δύο πλευρές θα έρθουν σε συμφωνία, συνεπώς το ενδεχόμενο παραμονής τους απομακρύνεται. Τις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν εξελίξεις, αυτό μοιάζει το πιθανότερο σενάριο.

Επίσης, πολύ μεγάλο θέμα για τον σχεδιασμό του ΟΦΗ αποτελεί και το μέλλον του Μανδά. Από τον Μάρτιο, το Capitano.gr είχε αποκαλύψει το ενδιαφέρον ομάδων της Bundesliga για τον νεαρό τερματοφύλακα του ΟΦΗ, σύμφωνα με τον Μηνά Λυσάνδρου ο Μανδάς έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων του εξωτερικού, με τον Όμιλο να μην «καίγεται» να πουλήσει τον ποδοσφαιριστή, σε κάθε περίπτωση όμως θα αξιολογήσει τις προτάσεις και θα αποφασίσει. Τίποτα, δεν είναι βέβαιο αυτή την στιγμή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Προχωράει χωρίς τεχνικό διευθυντή ο ΟΦΗ

Συνεχίζει στην Cosmote TV ο ΟΦΗ

Διαμαντής - Μπαλογιάννης: Το δίδυμο που θα κρίνει πολλά

Αποκαλυπτικός Νταμπράουσκας: «Ήρθε η ώρα για το επόμενο βήμα»

Η παραμονή Νέιρα και οι συζητήσεις με Διαμαντή-Μπαλογιάννη

Οι ανοιχτές υποθέσεις και ο «κορμός» του ΟΦΗ

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.