Η περίπτωση Μιχόγεβιτς και η... ανεπίσημη ανακοίνωση

SMS
10:15 | 17/08/2018

Κάποιοι βιάστηκαν να ανακοινώσουν τον Βόσνιο στόπερ στον ΟΦΗ

Παρ ότι η μεταγραφή Αραβίδη έδειχνε να είναι η τελευταία προσθήκη στον ΟΦΗ, η θέληση του Νίκου Παπαδόπουλου για απόκτηση ενός 5ου κεντρικού αμυντικού αφήνει ανοιχτό το παράθυρο ακόμα μιας κίνησης. Πίσω από τους Ποτουρίδη - Παπάζογλου και Κομεσίδη, βρίσκεται ο Φαζός ενώ ο έμπειρος τεχνικός της κρητικής ομάδας έψαχνε ακόμα μια λύση παίκτη ''ρολίστα''.

Το προφίλ του Βόσνιου Μάρκο Μιχόβετις ταιριάζει στα ''θέλω'' της κρητικής ομάδας. Ο ύψους 1.91 στόπερ του ΠΑΟΚ ήταν κοντά στην ''μετακόμιση'' του στην Ξάνθη όμως τελικά είναι πιθανό να βρεθεί στο Ηράκλειο για τον ΟΦΗ, με την μορφή δανεισμού. Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι οι δύο ομάδες είναι σε συζητήσεις, ο παίκτης είναι θετικός όμως ακόμα δεν μπορεί να θεωρηθεί κάτι ''σίγουρο'' ελέω συμβολαίου... Ίσως, υπάρξουν εξελίξεις εντός της ημέρας.

Μάλιστα, κάποιοι έσπευσαν να... ανακοινώσουν την μεταγραφή του Βόσνιου με ''πηγή'' το... επίσημο προφίλ του ΠΑΟΚ. Όμως, το post που ανέφερε ότι ο Μιχόγεβιτς θα δοθεί δανεικός στον ΠΑΟΚ, δεν αναρτήθηκε από το επίσημο λογαριασμό της ομάδας της Θεσσαλονίκης (paok_fc) αλλά από λογαριασμό φίλων του ''Δικέφαλου του Βορρά'' (paok_fc1926) όπως βλέπετε παρακάτω...

Στον ΟΦΗ θα δοθεί δανεικός ο Μιχόγεβιτς.#oloipaok #paoknews????????⚽⚫⚪???????????????????????? #transfer #onloan

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Follow αν είσαι #PAOK ! ⚽⚫⚪ (@paok_fc1926) στις

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.