Ο ΟΦΗ στοχεύει ψηλά για τον δεύτερο στόπερ

ΟΦΗ

Ο ΟΦΗ κοιτάζει στο «πάνω ράφι» για την απόκτηση του δεύτερου κεντρικού αμυντικού.

Με τον Αμπάντα να είναι η επόμενη μεταγραφή του ΟΦΗ, το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στις δύο επόμενες κινήσεις που αφορούν τον χαφ και τον στόπερ. Για την πρώτη ο Ομιλος κοιτάζει περιπτώσεις ξένων ποδοσφαιριστών και πιθανόν να μπει στην τελική ευθεία με την έναρξη της προετοιμασίας και όσο πλησιάζουμε στην αναχώρηση για την προετοιμασία.

Για τη δεύτερη, αυτή του στόπερ, ο Σωτήρης Παπαγιαννόπουλος είναι ψηλά στη λίστα και δεν είναι ο μόνος. Οπως έχουμε γράψει, ο ΟΦΗ έχει κυκλώσει παίκτες από το εξωτερικό με μεγάλη εμπειρία και παραστάσεις, με... ελληνικό χρώμα και βρίσκεται σε μία διαδικασία συζητήσεων.

Πιο μπροστά φαίνεται να είναι η περίπτωση του 32χρονου κεντρικού αμυντικού, που γνωρίσαμε στην Ελλάδα από τον ΠΑΟΚ, ενώ συνέχισε στη Δανία και στη Σουηδία με σπουδαία καριέρα και σημαντικές ευρωπαϊκές παραστάσεις.

Στον Παπαγιαννόπουλο ο ΟΦΗ έχει αρχίσει το... στενό μαρκάρισμα και περιμένει, αλλά δεν είναι ο μόνος που απασχολεί για το κέντρο της άμυνας, με την εναλλακτική να είναι κι αυτή από το «πάνω ράφι» που δείχνει ξεκάθαρα που στοχεύει η Κρητική ομάδα.

Στην περίπτωση του Παπαγιαννόπουλου υπάρχει το πλεονέκτημα ότι βρίσκεται μπροστά σε φυσική και αγωνιστική κατάσταση, αφού το πρωτάθλημα στη Σουηδία έχει αρχίσει και ο έμπειρος αμυντικός μετράει ήδη συμμετοχές με την ΑΙΚ Στοκχόλμης. Στο παρελθόν, εκτός του ΠΑΟΚ, ο Σωτήρης Παπαγιαννόπουλος αγωνίστηκε στην Εθνική Σουηδίας, ενώ έχει παίξει και στη Δανία με την Κοπεγχάγη.

Με την απόκτηση ενός ακόμη κεντρικού αμυντικού είτε αυτός είναι ο Παπαγιαννόπουλος είτε κάποιος άλλος, ο ΟΦΗ θα τελειώσει σε αυτή τη θέση στην οποία θα συμπληρωθεί μία πεντάδα που θα αποτελείται από τους Βούρο, Πασαλίδη, Καρώ, Γιαννούλη και ο νέος που θα έρθει. Δεν βάζουμε μέσα τον Γιοχού, ο οποίος είναι κοντά στην πόρτα της εξόδου ή, για να το θέσουμε πιο σωστά, δεν υπολογίζεται.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.