Η «πολυφωνία» του ΟΦΗ στο «Βικελίδης»

SMS
21:58 | 26/08/2019

Ο Όμιλος είχε πλουραλισμό στο κομμάτι της ανάπτυξης.

Ο ΟΦΗ ξεκίνησε το πρωτάθλημα με δύσκολη αποστολή, ωστόσο το παιχνίδι με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» είχε τα θετικά του για το σύνολο του Γιώργου Σίμου.

Οι «ασπρόμαυροι» παρουσίασαν στο πρώτο μέρος μια εικόνα, η οποία ήταν κοντά σ’ αυτό που θέλει να παίζει το συγκρότημα του ο 41χρονος προπονητής.

Ένα στοιχείο που συγκαταλέγεται στα συν για τον ηρακλειώτικο σύλλογο είναι σίγουρα η… πολυφωνία που έδειξε στην ανάπτυξη του.

Ο ΟΦΗ, δηλαδή, στο διάστημα του α’ μέρους κυρίως, όταν είχε και τον έλεγχο της συνάντησης, παρουσίασε ένα ορθόδοξο τρόπο επίθεσης.

Το σημαντικό, μάλιστα, είναι πως επέδειξε και σχετικό πλουραλισμό. Αναπτύχθηκε σχεδόν ισόποσα τόσο από τις δύο πτέρυγες, όσο και από τον άξονα.

Και αυτό φυσικά είναι ιδιαίτερα σπουδαίο για τον Όμιλο, καθώς αυτή η… ποικιλία δημιουργεί και περισσότερους προβληματισμούς στον αντίπαλο όσον αφορά στο πως θ’ αμυνθεί. 

Περιθώρια βελτίωσης υπάρχουν, όμως είναι ξεκάθαρο πως οι ποδοσφαιριστές του Σίμου έχουν αφομοιώσει πλήρως τη φιλοσοφία του και μπορούν να την εφαρμόσουν καλά ως ένα ικανοποιητικό για την εποχή βαθμό.

Και ο χρόνος σίγουρα κυλάει υπέρ των «ασπρόμαυρων», με τα πρώτα δείγμα γραφής, πάντως, να είναι, αν μη τι άλλο, ενθαρρυντικά για την ομάδα του Ηρακλείου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ 

«Μάχη» με τον χρόνο για τα στόπερ

Σωτηρίου σημαίνει εγγύηση

Γιαννούλης: Στόπερ στα «γεράματα»

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.