Η… πολυτέλεια του Νέιρα

Απόψεις

Ο Χουάν Νέιρα έχει τη δυνατότητα με μια ενέργεια του να «ξελασπώσει» τον ΟΦΗ.

Στα δύο τελευταία φιλικά παιχνίδια επί κρητικού εδάφους, με Απόλλων Σμύρνης και Εργοτέλη δεν ήταν ανάμεσα στους παίκτες που ξεχώρισαν στο διάστημα που αγωνίστηκε. Ο Αργεντινός μέσος κινήθηκε στα… ρηχά και φαινόταν να μην έχει βρει ακόμη τα «πατήματα» του στο νέο του περιβάλλον.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος, παρόλα αυτά, του έδωσε φανέλα βασικού στη Ν. Σμύρνη και ο 29χρονος παίκτης δικαίωσε και με το παραπάνω τον προπονητή του. Πέρα από τα δύο γκολ που σημείωσε κόντρα στον Πανιώνιο, ο Νέιρα έδειξε πως διαθέτει το… χάρισμα.

Ακόμη, δηλαδή, κι όταν δε θα βρίσκεται στην καλύτερη του μέρα, έχει την ικανότητα με μια ενέργεια του ν’ αλλάξει τη ροή ενός αγώνα. Είτε δίνοντας μια πάσα, είτε πετυχαίνοντας κάποιο τέρμα. Και φυσικά αυτή η... αρετή του Νέιρα μπορεί να εξελιχθεί σε πολυτέλεια για τον ΟΦΗ μέσα στη χρονιά.

Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής έχει απίστευτες επαφές με την μπάλα, είναι πολύ καλός τεχνίτης και με τις εμπνεύσεις του μπορεί να σηκώσει χωρίς αμφιβολία στο… πόδι το «Γεντί Κουλέ».

Και είναι, βεβαίως, ξεκάθαρο ότι ο χρόνος κυλάει υπέρ του. Ο Νέιρα ξεκινάει τη δεύτερη θητεία του στην Ευρώπη (η πρώτη ήταν μόλις 6 μηνών στη Βαγιαδολίδ το 2012) και χρειάζεται, αν μη τι άλλο, μια περίοδο προσαρμογής στα νέα δεδομένα.  

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.