Η πρωταθλήτρια Φλαμένγκο επέστρεψε στις προπονήσεις

09:20 | 19/05/2020

H πρωταθλήτρια Βραζιλίας Φλαμένγκο, επέστρεψε χθες στις προπονήσεις στο Ρίο ντε Τζανέιρο, με πρώτο καθήκον του συλλόγου να αξιολογήσει την καταλληλότητα των παικτών μετά την διακοπή εξαιτίας του κορονοϊού. 

Η Φλαμένγκο σε ανακοίνωσή της , ανέφερε ότι οι ασκήσεις φυσικής κατάστασης και οι προπονήσεις γενικότερα θα σέβονται τους κανόνες κοινωνικής απόστασης και υγιεινής, και ότι οι παίκτες και οι παράγοντες θα δοκιμάζονται τακτικά στη συνέχεια.

Νωρίτερα αυτό το μήνα, η ομάδα του Ρίο δήλωσε ότι τρεις παίκτες της πρώτης ομάδας είχαν εξεταστεί θετικά στον κορονοϊό, μαζί με 35 άλλους από το προσωπικό στον σύλλογο, ενώ πέθανε σε ηλικία 68 ετών από τον κορονοϊό ο Ζορζίνιο, ο οποίος ήταν για πολλά χρόνια ο μασέρ της ομάδας. Τα πρωταθλήματα πολιτειών της Βραζιλίας έχουν ανασταλεί από τα μέσα Μαρτίου. Μόνο μερικοί κορυφαίοι σύλλογοι έχουν ανακαλέσει τους παίκτες τους για προπόνηση και δεν έχει οριστεί ημερομηνία για την επανεκκίνηση της σεζόν. Η Φλαμένγκο αγωνίστηκε για τελευταία φορά στις 14 Μαρτίου, λίγο πριν διακοπεί το τοπικό πρωτάθλημα του Ρίο ντε Τζανέιρο, λόγω της πανδημίας. Η Βραζιλία κατέγραψε χθες 674 νέους θανάτους από κορονοϊό, ανέφερε το Υπουργείο Υγείας και ανακοίνωσε συνολικά 254.220 επιβεβαιωμένα κρούσματα, ξεπερνώντας τη Βρετανία για να γίνει η χώρα με τον τρίτο υψηλότερο αριθμό κρουσμάτων πίσω από τις Ηνωμένες Πολιτείες και τη Ρωσία.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.