Ο ΟΦΗ στην επόμενη μέρα με εμπιστοσύνη στον Νιόπλια και αλλαγές

ΟΦΗ

Μηνάς Λυσάνδρου και Νιόπλιας «τρέχουν» τα μεταγραφικά, ενώ ο Μιχάλης Μπούσης θα είναι στο ματς με τον ΠΑΟΚ.

Η επόμενη μέρα στον ΟΦΗ, η επόμενη μέρα χωρίς τους Γιάννη και Γιώργο Σαμαρά για να ακριβολογούμε, φέρνει άμεσες μεταγραφικές εξελίξεις, αλλά και ψυχραιμία για τις αλλαγές που έγιναν, αλλά και αυτές που πιθανότατα να γίνουν.

Επί της ουσίας ο Μηνάς Λυσάνδρου και ο Νίκος Νιόπλιας «τρέχουν» άμεσα τις εξελίξεις σε ό,τι αφορά το μεταγραφικό κομμάτι (δεν πρόκειται να υπάρξει πρόσληψη τεχνικού διευθυντή τουλάχιστον τη δεδομένη χρονική στιγμή) και δη την απόκτηση του επιθετικού το συντομότερο δυνατό, χωρίς να χαθεί κι άλλος πολύτιμος χρόνος. Αμφότεροι έχουν ξεκινήσει τις επαφές και «φορτσάρουν» για την ενίσχυση του ΟΦΗ με δεδομένο πάντα πως οι μεταγραφές ολοκληρώνονται στις 15 Σεπτεμβρίου.

Αυτό που έχει σημασία τούτη τη στιγμή είναι ότι ο ΟΦΗ μπαίνει με ψυχραιμία και χωρίς κινήσεις πανικού στην «επόμενη μέρα». Ο Μηνάς Λυσάνδρου ηγείται αυτής και ο ΟΦΗ προχωράει για να σωθεί, αγωνιστικά, η χρονιά τώρα που είναι νωρίς και για να επανέλθει η ηρεμία σε όλους τους τομείς.

Στο πλαίσιο της «επόμενης μέρας» θα επαναξιολογηθούν όλοι και θα κριθούν άπαντες στην ΠΑΕ και αναμένεται να γίνουν κι άλλες αλλαγές στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Όσον αφορά σε ό,τι άφησαν πίσω τους ο Γιάννης και ο Γιώργος Σαμαράς και δη ο Γιάννης Σαμαράς που «έστησε» όλο αυτό το πρότζεκτ, ξεκινώντας από τις Ακαδημίες, αλλαγές δεν θα γίνουν. Κωφίδης και Πατεμτζής ενημερώθηκαν για τις εξελίξεις και συνεχίζουν τη δουλειά τους όπως έκαναν έως τώρα.

Το «ζουμί» όλων των παραπάνω είναι πως ο ΟΦΗ συνεχίζει, σε μία διαφορετική βάση πλέον, με απόλυτη εμπιστοσύνη στον Νίκο Νιόπλια και με αλλαγές να έπονται στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Χρονικό σημείο-κλειδί είναι η διακοπή του πρωταθλήματος, μετά το ματς με τον ΠΑΟΚ, εκεί όπου θα υπάρχει η άνεση του χρόνου για τις αλλαγές.

Ενδιαφέρον φυσικά έχει και η επιστροφή του Μιχάλη Μπούση στην Ελλάδα. Ο ισχυρός άνδρας του ΟΦΗ θα είναι στο «Γεντί Κουλέ» για το ματς με τον ΠΑΟΚ και αυτό έχει τη σημασία του μετά τις καταιγιστικές εξελίξεις στο σύλλογο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Νιόπλιας: «Δεν γίνεται να έχουμε 12 παίκτες, έχει δίκιο ο κόσμος»

Τέλος από τον ΟΦΗ Γιάννης και Γιώργος Σαμαράς!

Snakes: «Γιάννη και Γιώργο Σαμαρά σας ευχαριστούμε, για πάντα στην οικογένεια του ΟΦΗ μας»

Μία δύσκολη νύχτα: Από τις αποδοκιμασίες στο «διαζύγιο»

Οι «προφέσορες» που δημιούργησαν το χάος

Η αποτυχία «των παιδιών του ΟΦΗ»


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.