Η πρώτη «μεταγραφή» του Μπούση

SMS
10:42 | 12/10/2018

Μία σημαντική προσθήκη σε ένα νευραλγικό τομέα.

Κάτι που δεν σχολιάστηκε ιδιαίτερα από τον Τύπο αναφορικά με τη Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ ΟΦΗ το απόγευμα της Τετάρτης, ήταν η παρουσία του Μανώλη Βογιατζάκη σε αυτή.

Ηταν γνωστό εδώ και αρκετές μέρες πως ο γνωστός δημοσιογράφος αναλαμβάνει τη θέση του υπεύθυνου επικοινωνίας του κρητικού συλλόγου στην "εποχή Μπούση", αλλά αξίζει να γίνει ιδιαίτερη αναφορά στον κ.Βογιατζάκη, ο οποίος όχι μόνο αποτελεί έναν από τους καλύτερους δημοσιογράφους, αλλά ξεχωρίζει για τον χαρακτήρα και το ήθος του.

vogiatzakis_mesa.jpg#asset:43000

Ο Μανώλης Βογιατζάκης ήταν επί σειρά ετών ρεπόρτερ της Nova με πάρα πολλές επιτυχίες στο ενεργητικό του. Ο κρητικός δημοσιογράφος αλλάζει σελίδα στην επαγγελματική του καριέρα και αναλαμβάνει στον ΟΦΗ μία θέση που τα τελευταία χρόνια έχει τεράστια σημασία σε όλες τις ομάδες. Βλέπετε, ο χώρος της επικοινωνίας είναι νευραλγικός και πλέον στην Ελλάδα έχουμε εκσυγχρονιστεί σε αυτό το επίπεδο.

Είναι ξεκάθαρο πως ο ΟΦΗ θέλει να ανέβει επίπεδο σε αυτόν τον τομέα και η πρόσληψη του Μανώλη Βογιατζάκη είναι το σωστό βήμα προς αυτή την κατεύθυνση.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.