Η ψυχοβγαλτική αναμονή για Φερέιρα και οι εναλλακτικές

ΟΦΗ

Το "θρίλερ" με Φελίπε που συνεχίζεται και οι εναλλακτικές του ΟΦΗ για την επίθεση.

"Μαχαιριά" στην καρδιά ήταν το δημοσίευμα της πορτογαλικής "Record" αναφορικά με το "όχι" της Σπόρτινγκ Λισαβώνας στον ΟΦΗ για τον Λουίς Φελίπε.

Επίσημη ή ανεπίσημη αντίδραση από την αντίπερα όχθη, αυτή του ΟΦΗ, δεν έχουμε, όπερ σημαίνει η ελπίδα πεθαίνει τελευταία. Και σίγουρα ο Όμιλος θα "πεθάνει" τελευταίος, αφού είναι αποφασισμένος να αλλάξει τα όποια δεδομένα και να καταφέρει να κρατήσει τον Βραζιλιάνο φορ.

Το σίγουρο είναι ότι το έχει παλέψει, έχει καταθέσει υψηλή προσφορά για τον Φελίπε για να τον κρατήσει και τη νέα σεζόν, οι επικεφαλής και δη αυτοί που δουλεύουν τις μεταγραφές εξακολουθούν να έχουν ως πρώτο στόχο τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή, αλλά η αλήθεια είναι ότι ο ΟΦΗ βρίσκεται μπροστά σε μία περίεργη κατάσταση: πότε θα ξεκαθαρίσει η υπόθεση και μέχρι πότε μπορεί να περιμένει ο σύλλογος τον 29χρονο επιθετικό;

Το να περιμένει τον Φελίπε όσο πάει κρύβει τον σοβαρό κίνδυνο να μείνει στα... κρύα του λουτρού. Προφανώς η Κρητική ομάδα έχει εναλλακτικές για την επίθεση αν "ναυαγήσει" οριστικά το θέμα, αλλά όλο αυτό δημιουργεί ένα ντόμινο... ανησυχίας και λογικό είναι.

Μετά το περσινό πάθημα, αλλά γενικότερα μετά τη φυγή του Φιγκεϊρέντο και το κενό που άφησε μέχρι να φορέσει την φανέλα του ΟΦΗ ο Φελίπε, οι επικεφαλής δίνουν μεγάλη σημασία στον φορ. Ο Βραζιλιάνος είναι η ιδανική λύση γι' αυτό και κάνουν υπερβατικές προσπάθειες για να φτάσουν σε συμφωνία. Αν έρθει το φινάλε της "σχέσης" δεν χωράνε άλλα λάθη. Με μοναδικό καθαρό φορ τον Ντουρμισάι, ο Όμιλος χρειάζεται ενίσχυση με παίκτη που θα κάνει τη διαφορά στην επίθεση και θα δώσει το εύκολο γκολ στην ομάδα του Νιόπλια.

Η γενικότερη αίσθηση πάντως είναι ότι σύντομα θα έχουμε τις οριστικές εξελίξεις και θα δούμε την επόμενη μέρα του ΟΦΗ και πώς θα κινηθεί: με ή χωρίς τον Λουίζ Φελίπε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Φελίπε-Λάμπρου: Οι δυσκολίες, τα ερωτηματικά και τα «πρέπει»

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.