Η σημαντική διαφορά του περσινού ΟΦΗ με τον φετινό

SMS
13:48 | 20/09/2021

Ο ΟΦΗ στα αντίστοιχα 5 ματς είχε 0 βαθμούς, τώρα 2

Καλές οι αναφορές και οι κουβέντες για το που βρίσκεται ο ΟΦΗ φέτος και που πέρσι, για το αν οι δυο εμφανίσεις σημαίνουν και επαναφορά στην κανονικότητα, αλλά όλα αυτά θα κριθούν σε βάθος χρόνου!

Προς το παρόν αυτό που μετρά είναι τι βάζεις στο βαθμολογικό σακούλι κι εδώ αξίζει να πεις κάποια πράγματα. Ειδικά με βάση την κουβέντα που γίνεται για το ορόσημο των πέντε πρώτων αγωνιστικών μέχρι την επόμενη διακοπή για την Εθνική.

Ο ΟΦΗ στα αντίστοιχα 5 παιχνίδια πέρσι (Άρη-ΑΕΚ-Αστέρα- ΠΑΣ Γιάννινα και ΠΑΟΚ) όπου ήταν έξω και αντίστοιχα όπου ήταν μέσα είχε πάρει… 0 βαθμούς και τώρα στα δυο μόλις παιγνίδια της αντίστοιχης πεντάδας έχει μαζέψει 2!

Αυτό κάνει και τη σημαντική διαφορά σε σχέση με τη βαθμολογική συγκομιδή, γνωρίζοντας πως η επιστροφή στην κανονικότητα (όχι στα μάλλον πρόωρα ακόμα για την είσοδο στην εξάδα) είναι ένας δρόμος δύσκολος, ανηφορικός, με μπρος πίσω, που θα κατακτιέται με πόνο και ιδρώτα! Πάντως και βάσει αριθμών ο ΟΦΗ δείχνει να βρίσκεται στο σωστό δρόμο…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.