Η Super League 2 εκπέμπει SOS!

22:22 | 19/05/2020

Οι ομάδες της Super League 2 θέλουν επανεκκίνηση, αλλά τα ταμεία παραμένουν άδεια...

Η Super League 2 έχει τη διάθεση να επαναρχίσει το πρωτάθλημα και αυτό φάνηκε από το αίτημα για να ξεκινήσουν ομαδικές προπονήσεις, ωστόσο τα ταμεία παραμένουν άδεια. Κι αυτό είναι το σημαντικότερο θέμα που συζητήθηκε στη τηλεδιάσκεψη της Τρίτης.

Η διοργανώτρια αρχή θα αποστείλει επιστολή στην ΕΡΤ με την οποία θα ζητάει προκαταβολή ή μέρος των χρημάτων από τα συμφωνηθέντα προκειμένου να ανασάνουν τα ταμεία, με στόχο τα λεφτά αυτά να χρησιμοποιηθούν και για τα τεστ ανίχνευσης κορωνοϊού.

Παράλληλα, θα γίνει κρούση και στην ΕΠΟ να βοηθήσει οικονομικά για να βρεθούν πόροι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τις επόμενες ημέρες θα υπάρξει νέα τηλεδιάσκεψη. Εκεί θα συζητηθεί το οικονομικά θέμα ώστε να εξοικονομηθούν πόροι για να εφαρμοστούν τα όσα προβλέπονται απο τα πρωτόκολλα. Επίσης, στη τηλεδιάσκεψη θα συζητηθούν όσα θα προκύψουν από τις συζητήσεις με τον ΠΣΑΠ για το θέμα των συμβολαίων των ποδοσφαιριστών και το «ψαλίδι».

Τέλος, αν το πρωτάθλημα συνεχιστεί, προτείνεται ως ημερομηνία επανέναρξης η 12η ή η 18η Ιουνίου, καθώς απομένουν δύο αγωνιστικές και δέκα αγωνιστικές των πλέι οφ. Για να φτάσουμε, όμως, στη σέντρα πρέπει πρώτα να λυθούν τα σημαντικά προβλήματα που αφορούν κυρίως την επιβίωση των ομάδων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ομόφωνη απόφαση για επανέναρξη

Kαλογεράκης: «Παίζουμε για να ζήσουμε»

Τουτζάρης: «Δεν ξέρω ποιος, κοροϊδεύει ποιον»


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.