Η Super League «τρέμει» τον κορωνοϊό

Super League

Τα κρούσματα, τα μέτρα της ελληνικής κυβέρνησης και ο μεγάλος φόβος για τα πλέι οφ.

Τα 84 κρούσματα έως τώρα στη χώρα μας δεν είναι μία είδηση που περνά απαρατήρητη. Ειδικά όταν στη γειτονική Ιταλία τα μέτρα γενικεύτηκαν και η χώρα μπήκε σε καραντίνα.

Το μεσημέρι της Κυριακής έγινε γνωστό ότι από τις 9 Μαρτίου και για 2 εβδομάδες όλες οι αθλητικές δραστηριότητες στην Ελλάδα θα γίνονται χωρίς θεατές. Μάλιστα, όπως τονίστηκε κατά την ανακοίνωση των μέτρων, θα υπάρξει επαναξιολόγηση πριν συμπληρωθούν οι 2 εβδομάδες.

Αυτό επί της ουσίας σημαίνει ότι οι επικεφαλής θα εξετάσουν τα δεδομένα και πώς έχει εξελιχθεί η εξάπλωση του κορωνοϊού στη χώρα μας και θα αποφασίσουν για τη συνέχεια.

Oι ομάδες της Super League και δη αυτές που θα λάβουν μέρος στα πλέι οφ παρακολουθούν με αγωνία τις εξελίξεις, αφού είναι κάτι που τους αφορά. Ο ΟΦΗ, για παράδειγμα, είναι υποχρεωμένος να παίξει χωρίς κόσμο στο εντός έδρας αγώνα με την ΑΕΚ και φυσικά στην πρεμιέρα με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη. Το τελευταίο πράγμα που θα ήθελαν στην κρητική ομάδα είναι η χρονική επέκταση του μέτρου που σημαίνει κι άλλα κεκλεισμένων των θυρών παιχνίδια.

Βέβαια, στην προκειμένη περίπτωση η υγεία μπαίνει πάνω απ' όλα και απ' όλους. Αλλά τα χαμένη έσοδα της κρητικής ΠΑΕ, όπως και όλων των ΠΑΕ που λαμβάνουν μέρος στα πλέι οφ, είναι δεδομένα.

Προς το παρόν δεν τίθεται θέμα να διαφοροποιηθούν τα μέτρα. Ο κορωνοϊός είναι ένα φαινόμενο που παρακολουθείται μέρα με τη μέρα και αναλόγως υπάρχουν οι σχετικές ανακοινώσεις για λήψεις μέτρων.

Στη Super League προφανώς και παρακολουθούν τις εξελίξεις και θα προχωρήσουν βάσει αυτών. Γνωρίζουν ότι είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να επεκταθεί και τις επόμενες αγωνιστικές το μέτρο των κεκλεισμένων των θυρών. Βλέπετε, υπάρχει και το παράδειγμα της Ιταλίας που γιγαντώνει τον φόβο.

Το θέμα είναι ότι αν τα κρούσματα αυξάνονται με τον τρόπο που αυξάνονται και η ελληνική κυβέρνηση συνεχίζει να αυστηροποιεί τα μέτρα, τότε δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να ολοκληρωθεί το εφετινό πρωτάθλημα χωρίς την παρουσία φιλάθλων!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πλέι οφ: Αυτά τα παιχνίδια θα γίνουν κεκλεισμένων των θυρών

Κορωνοϊός: Η ανακοίνωση της Super League για τα μέτρα

Αλλάζουν τα δεδομένα στα πλέι οφ λόγω κορωνοϊού

Σε καραντίνα όλη η Ιταλία!


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.