Η... συμβολή Τζανακάκη - Καλογεράκη στην μεταγραφή Καπνίδη

SMS
08:40 | 24/07/2018

Τζανακάκης και Καλογεράκης... προέτρεψαν τον Καπνίδη να φορέσει τα κιτρινόμαυρα του Εργοτέλη

Τέλος καλό, όλα καλά, που λένε. Ο Αντώνης Καπνίδης από χθες (Δευτέρα) αποτελεί παίκτη του Εργοτέλη για τα επόμενα δύο χρόνια.Τον ήθελε πολύ η ομάδα αλλά και ο ίδιος. Με λίγες συμμετοχές πέρυσι στον Άρη, ο Καπνίδης ήθελε να βρει μια ομάδα να τον πιστεύει και να τον... προορίζει για βασικό στέλεχος. Μάλιστα, είναι γνωστό ότι είχε προτάσεις και από άλλες ομάδες, όμως εκείνος επέλεξε Εργοτέλη. Μάλιστα, χωρίς να έχει συμφωνήσει σε όλα με την κρητική ομάδα, αποφάσισε να κατέβει στην Κρήτη για... μόνιμη εγκατάσταση! 

Ένας από τους στενούς φίλους του Καπνίδη, από την κοινή τους θητεία στον Άρη, είναι ο Μανώλης Τζανακάκης. Όταν έφτασε η πρόταση από Εργοτέλη, ο πρώην παίκτης της ομάδας της Θεσσαλονίκης ρώτησε τον κρητικό μπακ και εκείνος τον προέτρεψε να αποδεχτεί την πρόταση του Εργοτέλη. Άλλωστε, ο Τζανακάκης είναι γέννημα - θρέμμα της κρητικής ομάδας, στο Παγκρήτιο αγωνίστηκε πέντε συνολικά χρονιές.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πέρα από τον Τζανακάκη, πολύ θετικές εντυπώσεις μετέφερε στον 26χρονο επιθετικό και ο νεοαποκτηθείς τερματοφύλακας του Εργοτέλη, Μανώλης ΚαλογεράκηςΟ Χανιώτης τερματοφύλακας διατηρεί στενή φιλία με τον Αντώνη Καπνίδη από τα χρόνια της κοινής τους πορείας στον Άρη.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.