Ήρθε για να... μείνει ο Καπνίδης

SMS
09:18 | 22/07/2018

Στο Ηράκλειο βρίσκεται από το πρωί της Κυριακής (22/07) ο Αντώνης Καπνίδης

Σε μια σημαντική μεταγραφική προσθήκη είναι κοντά ο Εργοτέλης. Παρ ότι τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί δεδομένη, οι δύο πλευρές έχουν έρθει σε μια κατ αρχήν προφορική συμφωνία.

Ο 26χρονος ικανός επιθετικός, βρίσκεται από το πρωί στο Ηράκλειο, όπως ανέφερε το βράδυ του Σαββάτου το Capitano.gr. Ο Αντώνης Καπνίδης ταξίδεψε από την Αθήνα προς την Κρήτη με στόχο τις τελικές διαπραγματεύσεις με τον Εργοτέλη για να καλύψει την γραμμή κρούσης της ''κιτρινόμαυρης'' ομάδας. Το καθοριστικό ραντεβού με την κρητική ΠΑΕ δεν έχει καθοριστεί, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Καπνίδης ταξίδεψε μαζί με τον αγαπημένο του σκύλο με στόχο την παραμονή του στην Κρήτη σε περίπτωση οριστικής συμφωνίας.

Θυμίζουμε ότι ο Καπνίδης ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα στην ομάδα Νέων του Ηρακλή και στη συνέχεια μετακόμισε στον Αγροτικό Αστέρα. Ακολούθησαν στην καριέρα του η Δόξα Δράμας, η Αναγέννηση Γιαννιτσών, η Καβάλα, ενώ από το 2014 ήταν παίκτης του Άρη, με τον οποίο είχε συνολικά 91 παρουσίες και 41 γκολ.

Την περασμένη αγωνιστική χρονιά ξεκίνησε με τους κιτρινόμαυρους της Θεσσαλονίκης (5 συμμετοχές, 156 λεπτά) και στη συνέχεια μετακόμισε στη Δόξα Δράμας στην οποία έπαιξε σε 6 αγώνες (351 λεπτά).

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.