Η τελευταία… εντύπωση του ΟΦΗ

09:01 | 22/12/2019

Ο Όμιλος θέλει ν’ αποχαιρετήσει νικηφόρα το 2019.

Στο τελευταίο επίσημο ματς του έτους ο ΟΦΗ έχει εκτός έδρας αποστολή, καθώς φιλοξενείται σήμερα (17.00, Capitano.gr) από τον Παναιτωλικό.

Θέλει, έτσι, να κλείσει επιτυχημένα τη χρονιά και να μπει, μετά τις γιορτές, με άλλη ψυχολογία στο 2020.

Οι Αγρινιώτες είναι ουραγοί στη γενική κατάταξη, ωστόσο πρόκειται για ένα ματς με ιδιαιτερότητες. Και αυτό γιατί, μετά τις πρώτες 15 αγωνιστικές της Super League 1 ο αντίπαλος «αγνοεί» ακόμη τη νίκη.

Αυτός, εξάλλου, είναι ο λόγος που βρίσκεται στον πάτο της γενικής κατάταξης. Η συγκεκριμένη παράμετρος, μάλιστα, είναι αυτή που πρέπει να κάνει ακόμη πιο υποψιασμένους τους παίκτες του Γιώργου Σίμου.

Ξέρουν, δηλαδή, ότι θα βρουν απέναντι τους μία ομάδα, η οποία θα… μασάει σίδερα, στην προσπάθεια της να πάρει τους 3 βαθμούς.

Το κίνητρο του Παναιτωλικού είναι υψηλό και η αποστολή του ΟΦΗ περιπλέκεται περισσότερο, λόγω και των πολλών απουσιών.

Οι «ασπρόμαυροι» θα παραταχτούν στον αγωνιστικό χώρο αποδεκατισμένοι, αφού τα προβλήματα είναι πάρα πολλά και σημαντικά.

Συγκεκριμένα, ο 41χρονος τεχνικός δεν έχει τη δυνατότητα να συμπεριλάβει στα σχέδια του τους τραυματίες Ναμπί και Μεγιάδο, τον ανέτοιμο Σεμέντο και τον τιμωρημένο Νέιρα.

Το μεγαλύτερο κομμάτι της μεσοεπιθετικής δύναμης του Ομίλου δεν υπολογίζεται, όμως αυτό δεν διαφοροποιεί το ζητούμενο για τον ηρακλειώτικο σύλλογο.

Είναι ξεκάθαρο ότι ο ΟΦΗ θα κυνηγήσει τη νίκη, ώστε να επιστρέψει στις επιτυχίες, αλλά και στα «διπλά». Το σύνολο του Σίμου έχουν να κερδίσει μακριά από το «Γεντί Κουλέ» από τον περασμένο Αύγουστο και θέλει φυσικά να βάλει τέλος σ’ αυτή την «άγονη» περίοδο.

Το Αγρίνιο, πάντως, είναι αφιλόξενο, μιας και σε 5 αναμετρήσεις για την πρώτη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου, ο Παναιτωλικός έχει ισάριθμες νίκες. Οι παραδόσεις, ωστόσο, είναι για να σπάνε. Αυτό, έτσι, είναι κάτι που θα προσπαθήσει ν’ αλλάξει ο ΟΦΗ, προκειμένου να συνεχίσει και την πολύ καλή του πορεία στην Super League 1.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Απέναντι (και) στην «κατάρα» του Αγρινίου

Σίμος: «Η ομάδα μεγαλώνει»

Χωρίς Σεμέντο στο Αγρίνιο

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.