Η τελευταία στάση στην… άγονη γραμμή

10:01 | 13/05/2018

Τον ύστατο εκτός έδρας αγώνα του στη Football League δίνει ο ΟΦΗ στην Άρτα κόντρα στην ΑΕ Καραϊσκάκης στις 3:30 και επιθυμία όλων στην κρητική ομάδα είναι να κλείσει αυτή η διαδρομή με νίκη, ώστε την τελευταία αγωνιστική στο «Γεντί Κουλέ», να πανηγυριστεί και η κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Βέβαια η εβδομάδα που προηγήθηκε της αναμέτρησης, δεν ήταν και η καλύτερη δυνατή με τα όσα έγιναν, παρόλα αυτά η εφετινή ομάδα του ΟΦΗ έχει δείξει πως τα όποια προβλήματα τις έχουν παρουσιαστεί όχι μόνο δεν τον πτοούν, αλλά αντίθετα τον πεισμώνουν και τον γιγαντώνουν…

Η κρητική ομάδα δεν έχει ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα και πέραν των γνωστών απόντων λόγω τραυματισμών, στη διάθεση του Παπαδόπουλου βρίσκονται όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές του. Στην αποστολή του ΟΦΗ βρίσκονται οι: Στρέζος, Γιαγκιόζης, Φαζός, Κομεσίδης, Μπολάκης, Ποτουρίδης, Βαφέας, Αργυρόπουλος, Νάστος, Παπαστεριανός, Πουρτουλίδης, Μαχαίρας, Κοέλιο, Περογαμβράκης, Μάνος, Λεάλ, Κουτσιανικούλης, Ντίνας και Βουό. Εκτός αποστολής έμειναν οι Δερμιτζάκης, Παναγιώτου, Οικονόμου, Κοιλιάρας, Μονιάκης,Πλευράκης, Κοντογιάννης, Παπατόλιος, Τοπούζης, Νοικοκυράκης.

Από την άλλη πλευρά η ΑΕ Καραϊσκάκης δεν έχει βαθμολογικό άγχος, καθώς ο στόχος της παραμονής της στην κατηγορία έχει επιτευχθεί εδώ και καιρό, όμως μια αναμέτρηση απέναντι στον ΟΦΗ, αποτελεί ένα κίνητρο από μόνη της για την ομάδα της Άρτας, όπως τόνισε και ο Γιώργος Μακρής στη συνέντευξή του στο Capitano.gr

Ο Σάκης Παπαβασιλείου συμπεριβέλαβε στην αποστολή για τον αγώνα με τον ΟΦΗ δέκα εννέα παίκτες, που είναι οι: Ραχιώτης, Σιαράβας, Καραγιαννίδης, Καψάλης, Μπεκατώρος, Νικολόπουλος, Παπανίκου, Χρούσιελ, Γούλας, Δημητριάδης, Κόλλινς, Μακρής, Μακρίδης, Χούσος, Ψιάνος, Ευαγγέλου, Κυριάκης, Λουκίνας και Ρανγκέλοφ.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Καρατέρπος από την Κοζάνη, με επόπτες τους Νταλούκα (Τρικάλων) και Καλαμπόκη (Αιτωλοακαρνανίας). Τέταρτος θα είναι ο Πουλημάς (Κέρκυρας).

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.