Η μεταγραφική στασιμότητα και η κατάληξη με Φερέιρα

09:27 | 07/08/2021

Στασιμότητα επικρατεί στα μεταγραφικά του Ομίλου, κάτι που μπορεί να έχει θετικές, αλλά και αρνητικές συνέπειες.

Η επίσημη έναρξη της νέας σεζόν δεν αργεί, καθώς σε δύο βδομάδες έχει οριστεί να γίνει η σέντρα της Super League 1. Ο ΟΦΗ δεν έχει ολοκληρώσει ακόμη τις κινήσεις του στο μεταγραφικό «παζάρι» και στην πρεμιέρα απέναντι στον Άρη αναμένεται να στηριχτεί στον περυσινό του «κορμό».

Τις τελευταίες εβδομάδες δεν υπάρχει καθόλου… φανερή δράση στο συγκεκριμένο κομμάτι και μετά την αρχική «αντεπίθεση», οι ρυθμοί έχουν πέσει αισθητά, μιας και δεν έχουν ακολουθήσει άλλες ανακοινώσεις.

Αντικειμενικά υπάρχει χρόνος, οπότε οι επικεφαλής έχουν περιθώριο για να κάνουν τις καλύτερες επιλογές, όσον αφορά στην περαιτέρω στελέχωση του ρόστερ.

Η υπόθεση, βέβαια, έχει δύο όψεις και στον ηρακλειώτικο σύλλογο ελπίζουν ότι θα δικαιωθούν με τις επόμενες προσθήκες τους.

Ναι μεν με την καθυστέρηση το σύνολο του Νίκου Νιόπλια χάνει άμεσα, αφού στερείται ποδοσφαιριστές στον τομέα του «χτισίματος» και στο πρώτο σκέλος της περιόδου, όμως, από την άλλη, έχει και τα θετικά της η όλη κατάσταση.

Κανείς, φυσικά, δεν μπορεί να εγγυηθεί κάτι, ωστόσο όσο περνάνε οι μέρες, δεν αποκλείεται να προκύπτουν ελκυστικές περιπτώσεις παικτών, που υποχρεώνονται να ρίξουν το κασέ τους ή να δουν από άλλη οπτική το επόμενο «βήμα» τους, από τη στιγμή που ο χρόνος έχει αρχίσει να πιέζει και δεν έχουν βρει τον επόμενο «σταθμό» της καριέρας τους.

Στον ΟΦΗ, πάντως, πρέπει να ξεκαθαρίσουν και τα… εσωτερικά ζητήματα. Ο Φελίπε Φερέιρα Σόουζα ήρθε την Πέμπτη (05/08) στο Ηράκλειο και σήμερα θα είχε λογικά συνάντηση για να μιλήσει με τους ιθύνοντες του Ομίλου για το μέλλον του.

Ο Βραζιλιάνος δεν υπολογίζεται και το εξωτερικό μοιάζει ως μια πιθανή λύση για την… επόμενη μέρα. Από’ κει και πέρα, ο Απόστολος Γιάννου, παρόλο που έχει τεθεί εκτός πλάνων, δεν έχει βρει κάτι αξιόλογο και παραμένει μέλος του έμψυχου δυναμικού.

Μέσα στις επόμενες ώρες, τέλος, θα φανεί αν ενημερωθούν κι άλλοι ότι δε «χωράνε» στα πλάνα του Νιόπλια για να φύγουν, είτε ως δανεικοί, είτε ως ελεύθεροι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Άλλαξε τηλεοπτική «στέγη» ο ΟΦΗ

Πρεμιέρα με Βόλο ο ΟΦΗ στο φιλανθρωπικό τουρνουά

Πιο λαμπερό πλέον το «Γεντί Κουλέ»

ΟΦΗ - Cosmote: Τα κέρδη της συμφωνίας

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.