Η θέληση του Μάνου

SMS

Ο 26χρονος επιθετικός του ΟΦΗ είχε τη σωστή νοοτροπία στην πρεμιέρα των πλέι οφ.

Δε χρειάζεται να διαθέτει κάποιος μαντικές ικανότητες για να προβλέψει πως ο Δημήτρης Μάνος δε διανύει και την καλύτερη ποδοσφαιρικά περίοδο της καριέρας του.

Ξεκίνησε βασικός τη χρονιά, μπήκε εντυπωσιακά στο πρωτάθλημα, ωστόσο η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη, αφού βρέθηκε εκτός 11άδας και παράλληλα απέχει από τα γκολ για αρκετούς μήνες.

Ο Γιώργος Σίμος, έτσι, του έδωσε την ευκαιρία στο παιχνίδι απέναντι στον Άρη, καθώς τον συμπεριέλαβε στο αρχικό σχήμα. Ήταν, επομένως, ένα ερώτημα το πως θα εμφανιζόταν στο παιχνίδι ο Θεσσαλός ποδοσφαιριστής.

Με την εικόνα του, πάντως, ικανοποίησε. Προσέγγισε, αν μη τι άλλο, σωστά τις καταστάσεις. Έδειξε, δηλαδή, μεγάλη διάθεση για να προσφέρει. Ήταν μέσα σχεδόν σε όλες τις καλές ενέργειες των «ασπρόμαυρων» και το μόνο που του έλειψε ήταν το γκολ.

Μπορεί ν’ αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού στον ηρακλειώτικο σύλλογο και κανείς δεν ξέρει αν παραμείνει στον ΟΦΗ, ωστόσο ο Μάνος έδωσε ό,τι είχε για 65 λεπτά στο «Βικελίδης».

«Πάλεψε» με την αντίπαλη άμυνα, κέρδισε πολλές «μάχες» και γενικά ήταν ιδιαίτερα κεφάτος. Ούτε αδιάφορος, ούτε ξενερωμένος. Αν, μάλιστα, είχε και ορισμένες πιο εύστοχες επιλογές θα μπορούσε να… κουνήσει και το πλεκτό.

Το σημαντικότερο, βέβαια, είναι ότι ο Μάνος είχε την απαιτούμενη νοοτροπία. Θέλει σίγουρα να βοηθήσει και τον εαυτό του για την… επόμενη μέρα, όπου και αν το βρει αυτή, αλλά έπαιξε πάνω απ’ όλα για το συμφέρον της ομάδας.

Έστω και στο τελευταίο κομμάτι της σεζόν, όπου ο Όμιλος έχει πετύχει ουσιαστικά ένα μεγάλο στόχο (με την είσοδο του στα πλέι οφ) και το κίνητρο του είναι η διαρκή βελτίωση και μόνο, ο 26χρονος επιθετικός είναι αποφασισμένος να κάνει τα πάντα.

Για να βοηθήσει κι εκείνος από την πλευρά του τους «ασπρόμαυρους» να τελειώσουν τη χρονιά, όπως την άρχισαν. Με καλό ποδόσφαιρο και συγκροτημένο αγωνιστικά «πρόσωπο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Βαγιεμπά Σακόρ: «Παρών»!

Ο soft ΟΦΗ και η «σκληρή» αλήθεια των πλέι οφ

Ούτε η καραντίνα σταμάτησε τον Μιγκέλ


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.