Η θέση του Πόρου για το Ικάριο γήπεδο

10:54 | 28/09/2019

Στο περιθώριο της συνέντευξης Τύπου του Πόρου το βράδυ της Παρασκευής, ο Γιάννης Ασσαργιωτάκης γνωστοποίησε ένα έγγραφο το οποίο δείχνει ότι τα δικαιώματα του Ικάριου γηπέδου έχουν περάσει πλέον στους πρωταθλητές Ηρακλείου, όπερ σημαίνει ότι ο Ποσειδώνας μένει «άστεγος».

Συγκεκριμένα, η θέση του Πόρου επί του θέματος, αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Επίσημο έγγραφο του Δημοτικού Συμβουλίου Ηρακλείου που εμφανίστηκε στη "Διαύγεια" στις 30 Μαίου του 2018 και παρουσιάζει χρήστη του προπονητηρίου "Ικαρίου" τον Α.Ο. Πόρου, εμφάνισε κατά την παρουσίαση των χορηγών και των εμφανίσεων του συλλόγου ο Γιάννης Ασσαργιωτάκης, ταράζοντας τα νερά και προκαλώντας αισθηση! "Βόμβα" Πόρου για το "Ικάριο"!

Ωστόσο αν και θα μπορούσε κάλλιστα να επωφεληθει της υπέρ της απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου η διοίκηση του Πόρου, εκείνη δεν χρησιμοποίησε ποτέ το συγκεκριμένο έγγραφο, θέλοντας σύμμαχό της και συνοδοιπόρο της και όχι απέναντί της τη γειτονική ομάδα του Ποσειδώνα στο δικαίωμα των δύο συλλόγων για άθληση. Το ήθος ήταν κάτι που χαρακτήριζε ανέκαθεν τους διοικούντες του Α.Ο. Πόρου, κάτι που απέδειξαν έμπρακτα σε ένα ακόμη πολύ σοβαρό ζήτημα μείζονος σημασίας!».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.