Η τρίτη φορά του Μπούση και το άγνωστο

08:10 | 08/02/2024

Ο Μηνάς Λυσάνδρου «τρέχει» τον ΟΦΗ την ώρα που ο Μιχάλης Μπούσης δείχνει αμετάπειστος.

Ο ΟΦΗ βρίσκεται σε διαδικασία αλλαγής προπονητή, σε διαδικασία απόκτησης στόπερ μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Μπρεσάν, σε διαδικασία προετοιμασίας ενόψει του σαββατιάτικου αγώνα με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο και σε διαδικασία... επόμενης μέρας στο ιδιοκτησιακό, αφού όπως φαίνεται ο Μιχάλης Μπούσης όχι μόνο είναι αμετάκλητος, αλλά και αποφασισμένος να «τρέξει» όλα όσα πρέπει να γίνουν που θα σημάνουν και την αποχώρησή του.

Εκτός αν για τρίτη φορά το αφεντικό της ΠΑΕ ΟΦΗ αλλάξει γνώμη και επικρατήσει η λογική από το συναίσθημα. Η πρώτη φορά που ο Μπούσης άφησε να εννοηθεί πως θα αποχωρήσει και έδειξε πικραμένος με τη στάση του κόσμου ήταν στο θέμα της αλλαγής του σήματος και των αντιδράσεων. Ο Μπούσης όχι μόνο δεν αποχώρησε, αλλά μετά από αρκετό καιρό σε συνάντηση που είχε με δημοσιογράφους στο ΒΑΚ παραδέχθηκε ότι το συγκεκριμένο ζήτημα θα μπορούσε να το διαχειριστεί διαφορετικά.

Η δεύτερη φορά ήταν πριν από περίπου 1.5 χρόνο όταν ο πατέρας του τού ζήτησε να αποχωρήσει από τον ΟΦΗ λόγω της σκληρής κριτικής που δέχεται, αλλά ούτε τότε πραγματοποίησε το βήμα εξόδου, αν και σύμφωνα με πληροφορίες είχε φτάσει πάρα πολύ κοντά σε αυτή την απόφαση.

Τώρα φαίνεται πως θα είναι η τρίτη και η... φαρμακερή, με τον Μπούση να αγανακτεί από την επίθεση μικρής μερίδας οπαδών με χυδαίους χαρακτηρισμούς, στα σόσιαλ μίντια.

Εξελίξεις επίσημες δεν υπάρχουν, ο Μιχάλης Μπούσης εκτός από το περιβόητο μήνυμα που «έδειξε» αποχώρηση δεν έχει πάρει θέση, ο ΟΦΗ παραμένει σε μία κατάσταση «εμφυλίου» στις τάξεις των φιλάθλων και ο Μηνάς Λυσάνδρου εξακολουθεί να «τρέχει» τον ΟΦΗ κάτι που θα κάνει έτσι κι αλλιώς μέχρι να ξεκαθαρίσει η κατάσταση και να διαπιστωθεί αν υπάρχει περίπτωση όλο αυτό τελικά να ήταν μία... ένταση της στιγμής. Πάντως, με τα τωρινά δεδομένα φαίνεται ξεκάθαρα πως η κατάσταση είναι σοβαρή.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.