Ηρόδοτος: «Ακατάλληλες οι συνθήκες του αγώνα»

14:25 | 06/02/2020

Η διοίκηση του Ηροδότου με ανακοίνωση εξέφρασε τη δυσφορία της για το γεγονός ότι ο αγώνας με τον ΠΑΟΚ έγινε παρά την κακοκαιρία.

«Οι συνθήκες διεξαγωγής του αγώνα δεν ήταν μόνο ακατάλληλες για διεξαγωγή ποδοσφαιρικου αγώνα, αλλά και επικίνδυνες για την σωματική ακεραιότητα Ποδοσφαιριστών και φιλάθλων», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση των «κυανόλευκων», τονίζοντας ωστόσο ότι η θέση αυτή δεν αποτελεί δικαιολογία για τον αποκλεισμό.

Η ανακοίνωση:

«Χωρίς αυτό να αποτελεί άλλοθι ή δικαιολογία για το χθεσινό αποτέλεσμα στον αγώνα κυπέλου, είναι όμως απορίας άξιο η απόφαση του διαιτητή (του μοναδικού αρμόδιου) διεξαγωγής ή συνεχισης ενός αγώνα με συνθήκες θυελλας, όπου ο περισσότερος χρόνος αναλώθηκε στην προσπάθεια των ποδοσφαιστων να ακινητοποιησουν την μπάλα για την εκτέλεση των ελευθερων, των κορνερ, των φάουλ κλπ.

Με αυτόν τον μη κανονικό τρόπο στερήθηκε από τους ποδοσφαιριστές και των 2 ομάδων το δικαίωμα να διεκδικήσουν το αποτέλεσμα των δικών τους προσπαθειών και όχι το αποτέλεσμα των καιρικών συνθηκών.

Οι συνθήκες διεξαγωγής του αγώνα δεν ήταν μόνο ακατάλληλες για διεξαγωγή ποδοσφαιρικου αγώνα, αλλά και επικίνδυνες για την σωματική ακεραιότητα Ποδοσφαιριστών και φιλάθλων».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

O αποκλεισμός του Ηροδότου φέρνει... συνέντευξη Τύπου!

Φίλαθλοι Ηροδότου: «Έχετε χάσει τα αποδυτήρια κόουτς»

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.