Ήρθε «διαβασμένος» ο Σίμος

SMS
12:37 | 19/07/2019

Ο νέος τεχνικός του ΟΦΗ έπιασε δουλειά γνωρίζοντας απόλυτα τη φιλοσοφία και το πλάνο του συλλόγου.

Ο Γιώργος Σίμος έχει αναλάβει από την περασμένη Κυριακή (14/07) τα «ηνία» του Ομίλου και οι πρώτες εντυπώσεις είναι σίγουρα θετικές.

Ο 41χρονος τεχνικός είναι ιδιαίτερα απαιτητικός, ζητάει διάθεση και ενέργεια από τους ποδοσφαιριστές του, ενώ συμμετέχει ουσιαστικά στο πρόγραμμα, δείχνοντας ο ίδιος τις ασκήσεις στους παίκτες του.

Το σίγουρο είναι ότι ήρθε απόλυτα «διαβασμένος» στους «ασπρόμαυρους». Ο Σίμος, δηλαδή, είναι φανερό πως είχε μιλήσει αρκετά με τον Γιάννη Σαμαρά πριν αποτελέσει και επίσημα τον διάδοχο του Χάιμε Βέρα στον πάγκο του ΟΦΗ.

Ο διευθυντής ποδοσφαίρου προφανώς και του είχε αναλύσει λεπτομερειακά όλο το πλάνο του Ομίλου και είχε πλήρη εικόνα για την προσπάθεια που έχει ξεκινήσει τους τελευταίους μήνες στο ιστορικό σωματείο.

Ο νεαρός τεχνικός, έτσι, ήρθε προετοιμασμένος κατάλληλα και έχει αρχίσει με ιδανικές προϋποθέσεις τη δουλειά, με στόχο τη δημιουργία ενός ανταγωνιστικού συνόλου, το οποίο θ’ αποδίδει ελκυστικό ποδόσφαιρο.

Ο Γιάννης Σαμαράς είναι σίγουρος για την αξία και τις ικανότητες του και υπάρχουν πληροφορίες που αναφέρουν  ότι ακόμη και αν τελικά ο πρώτος προπονητής του ΟΦΗ ήταν από την ξένη αγορά ή άλλος Έλληνας, ο Σίμος θα είχε θέση στο τεχνικό επιτελείο των «ασπρόμαυρων».

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ 

Τσεκάρει 16χρονο ταλέντο ο ΟΦΗ

Το δώρο της Μαριάννας στον ΟΦΗ

Μια αλλαγή και μια ακύρωση στα φιλικά του ΟΦΗ

Ποιοι θα απουσιάσουν από το φιλικό με την Έουπεν

Τι ισχύει με Δεληγιαννίδη

Όλα τα νέα από την προετοιμασία του ΟΦΗ

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.