Τι ισχύει με Δεληγιαννίδη και ΟΦΗ

08:19 | 18/07/2019

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής δεν υπολογίζεται από τον ΠΑΟΚ και ο ΟΦΗ ''κοιτάει'' τις εξελίξεις γύρω από το θέμα - τι είχε τονίσει σε συνέντευξη του στο Capitano.gr

Ο Παναγιώτης Δεληγιαννίδης μπορεί να βρέθηκε στο Άπεντορν για το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας του ΠΑΟΚ όμως όπως όλα δείχνουν δεν αναμένεται να συνεχίσει στον ''Δικέφαλο του Βορρά''. Ο νέος τεχνικός του ΠΑΟΚ επιθυμεί ένα ρόστερ 21 ποδοσφαιριστών, ο ανταγωνισμός στον πρωταθλητή Ελλάδος είναι μεγάλος και η απόφαση του Άμπελ Φερέιρα να αποχωρήσει ο Δεληγιαννίδης είναι οριστική.

Ο νεαρός ακραίος μπακ- χαφ κατέγραψε 45 λεπτά συμμετοχής με την Άλκμααρ, 28 λεπτά με την Νορτζελαντ και 11 με την Ουνιβερσιτατέα, στα φιλικά του ΠΑΟΚ, αγωνιζόμενος τόσο ως δεξιός όσο και ως αριστερός οπισθοφύλακας. Αυτό που μένει να ξεκαθαριστεί είναι αν ο Δεληγιαννίδης αποχωρήσει σαν ελεύθερος ή σαν δανεικός. Το συμβόλαιο του με τον ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι (30/6/2020).

Και κάπου εδώ έρχεται ο ΟΦΗ. Στην κρητική ομάδα έχουν άριστη γνώμη για τον ποδοσφαιριστή ο οποίος την περσινή σεζόν έπαιξε σε 11 ματς με τον Όμιλο, πετυχαίνοντας μάλιστα και 2 γκολ σε συνολικά 810 λεπτά συμμετοχής. Όμως, δεν επιθυμούν τον εκ νέου δανεισμό του ποδοσφαιριστή. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες ο ΟΦΗ θα ενδιαφερθεί για τον 22χρονο παίκτη με την προϋπόθεση ότι εκείνος θα μείνει ελεύθερος, κάτι που όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ ενδιαφέρει και τον ίδιο.

Θυμίζουμε ότι ο απεσταλμένος του Capitano.gr στην ολλανδική πόλη, Δημήτρης Πιτσουλάκης, συνάντησε τον ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ λίγο πριν την αναχώρηση της αποστολής από εκεί με προορισμό την Ρουμανία και μίλησαν για τη νέα του προσπάθεια στους νταμπλούχους, αλλά και τον ΟΦΗ. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δεληγιαννίδης στο Capitano.gr: «Στον ΟΦΗ ξέρουν από ποδόσφαιρο»

Δεν συνεχίζει ο Δεληγιαννίδης στον ΠΑΟΚ

Άντερλεχτ-ΟΦΗ 0-1

Δείτε το live του φιλικού

Δείτε φωτογραφίες από το φιλικό

Αισιόδοξος ο Σϊμος

Όλα τα νέα από την προετοιμασία του ΟΦΗ

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.