Ήταν ανώτερος ο ΑΟΧ/Κισσαμικός

Ο ΑΟΧ/Κισσαμικός ήταν καλύτερος και νίκησε δίκαια 0-2 τον ΟΦΙ.

Οι Χανιώτες, έτσι, έκαναν το πρώτο «βήμα» για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. Στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων πραγματοποίησαν μια ώριμη εμφάνιση και επικράτησαν των Λασιθιωτών. Οι νικητές είχαν τον έλεγχο του αγώνα, ενώ οι ηττημένοι, αν και σύνολο μικρότερης κατηγορίας, έδειξαν θετικά στοιχεία στο παιχνίδι τους.

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν πολύ δυνατά και στο 3’ είχαν μια σημαντική στιγμή με τον Ρίσκι.  Συνέχισαν να πιέζουν με καλή κυκλοφορία, χωρίς, όμως, να δημιουργούν ευκαιρίες στην αντίπαλη εστία. Οι «ασπρόμαυροι», από την άλλη, προσπαθούσαν να εκμεταλλευτούν την ταχύτητα του Μηνά στην επίθεση, αν και πλην μιας καλής φάσης στο 39’, δεν είχαν να επιδείξουν κάτι άλλο αξιόλογο. Το παιχνίδι, βέβαια, ήταν ανοιχτό, είχε ρυθμό, αλλά απουσίαζαν οι μεγάλες ευκαιρίες. Μετά το πρώτο τέταρτο η ομάδα του Μάγγου ισορρόπησε, με το σύνολο του Πετράκη, πάντως, ν’ απειλεί στο 45’ με φάουλ του Σάλιακα.

Γκολ με το… καλημέρα

Το δεύτερο μέρος, βέβαια, άρχισε ιδανικά για τον ΑΟΧ/Κισσαμικό, αφού στο 47’ ο Σάλιακας εκτέλεσε το κόρνερ και ο Ζιούλης με «καρφωτή» κεφαλιά έκανε το 0-1. Το γκολ «απογείωσε» τους παίκτες των Χανιωτών, που στο 53’ «άγγιξαν» και ένα δεύτερο τέρμα με τον Ρίσκι.

Από το 60’ και μετά η εικόνα του ματς δεν ήταν καλή, με τους «ασπρόμαυρους» να μη βρίσκουν τρόπους να φτιάξουν επικίνδυνες καταστάσεις.  Στο 75’, μάλιστα, ο Σάλιακας δεν κατάφερε να δώσει προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του. Ο σύλλογος της Ιεράπετρας, πάντως, δεν παράτησε την προσπάθεια της και στο 85’ έφτασε κοντά στην ισοφάριση με τον Μούτσα. Στην εκπνοή, ωστόσο, ο Βρεττός με ψύχραιμο σουτ διαμόρφωσε το 0-2.

ΟΦ Ιεράπετρας (Γιάννης Μάγγος): Παναγιώτου, Κορομηλάς, Αναστασόπουλος, Καλημέρης, Μίγγας, Πότσι (75’ Μπένκο), Μούτσα, Παπαδόπουλος (58’ Τοπούζης), Χύσι, Γκίκα, Μηνάς (65’ Γκέκας).

ΑΟ Χανιά-Κισσαμικός (Γιώργος Πετράκης): Παπαδόπουλος, Τόλι, Ζιούλης, Φαζός, Αρναούτογλου, Γκίνη, Καντιμά, Σιμόν (73’ Βρεττός), Σάλιακας, Αρναρέλλης (68’ Αποστολόπουλος), Ρίσκι (82’ Μαλονγκά).

Θυμηθείτε το live του ματς

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.