Ήταν αυτό που ήθελε

Απόψεις

Αυτό το «άντε γαμ@@@υ!» του Χρήστου Αραβίδη στο πρώτο του γκολ είναι όλο το ζουμί. Σχόλιο του Σταύρου Καραΐνδρου.

Ο ΟΦΗ πήγε στον αγώνα με τη Νίκη Βόλου χωρίς τον τραυματία Βουό και ουσιαστικά από ανάγκη ο Χρήστος Αραβίδης έπαιξε προωθημένος στην επίθεση. Τα τρία γκολ που σημείωσε το μεσημέρι της Τρίτης δεν είναι η... είδηση της χρονιάς ούτε κάτι που πρέπει να αναλώνεται για πολλές μέρες, είναι κάτι προσωπικό, είναι αυτό που χρειαζόταν ο Ελληνας επιθετικός για να πάρει ψυχολογική ώθηση.

Το ήθελε σαν τρελός

Δείτε προσεκτικά το ριπλέι με τους πανηγυρισμούς μετά το 1-0. Αυτό το «άντε γαμ@@@υ!» που ξεστομίζει ο Αραβίδης είναι κάτι ανθρώπινο. Δεν ήταν μικρό το διάστημα από το τελευταίο γκολ που πέτυχε σε επίσημο επίπεδο. Το ήθελε, να του φύγει το βάρος, να πάρει τα πάνω του, ήταν ένα ολότελα δικό του παιχνίδι.

Ο "Αραβας" δεν ξέχασε ξάφνου το ποδόσφαιρο ούτε είναι "συνταξιούχος" όπως τον αποκαλούν απαξιωτικά ορισμένοι. Ναι, ήταν στοίχημα για τον ΟΦΗ η απόκτησή του το καλοκαίρι, γνώριζαν άπαντες πως χρειάζεται χρόνο προσαρμογής. Του φόρτωσαν περισσότερα απ' όσα μπορούσε να αντέξει τη δεδομένη χρονική στιγμή. Κόντευαν να τον βγάλουν άχρηστο.

Ο ΟΦΗ έχει ανάγκη τον καλό Αραβίδη όπως ο Αραβίδης έχει ανάγκη τον ΟΦΗ για το μεγάλο come back. Αμφότεροι θα βγουν κερδισμένοι από αυτό και αυτομάτως θα λυθεί το πρόβλημα που παρουσιάζει έως τώρα στην επίθεση η κρητική ομάδα.

Ηταν η ευκαιρία του

Ο αγώνας κόντρα στη Νίκη Βόλου ήταν αυτό που λέμε "ματς ευκαιριών". Το γνωστό ποδοσφαιρικό κλισέ για τις ποδοσφαιρικές "ρεζέρβες" που παίρνουν χρόνο συμμετοχής και όλα τα συναφή. Μόνο που ο Αραβίδης δεν είναι αυτό που λέμε "ρεζέρβα", αλλά βασικός. Ο παίκτης που περιμένει πολλά από αυτόν ο Παπαδόπουλος. Το συγκεκριμένο παιχνίδι, λοιπόν, ήταν η δική του ευκαιρία. Πήρε ό,τι καλύτερο μπορούσε.

Δεν πρέπει να ξεχνά ουδείς πως το ποδόσφαιρο είναι παιχνίδι και κάθε παιχνίδι έχει πολλές παραμέτρους. Ψυχολογία, διάθεση, τύχη, ετοιμότητα. Ο Ελληνας φορ δεν ήρθε στον ΟΦΗ έτοιμος, αλλά μέσα από τον ΟΦΗ ήθελε να πιάσει τα γνωστά του στάνταρ.

Φαίνεται, λοιπόν, πως αυτό το χατ-τρικ έρχεται την καταλληλότερη στιγμή. Να ξεμπουκώσει ο ίδιος να ξεμπουκώσει και ο ΟΦΗ.

Δείτε επίσης:

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.