«Ηταν μία εκπληκτική εβδομάδα!»

19:02 | 23/12/2018

Τι δήλωσε ο Νίκκι Παπαβασιλείου μετά τη σπουδαία νίκη του Εργοτέλη επί της Παναχαϊκής. Τι ανέφερε για τους παίκτες του.

Χαρούμενος όχι μόνο για το αποτέλεσμα, αλλά και την αντίδραση των παικτών του ήταν ο Νίκκι Παπαβασιλείου, στις δηλώσεις του μετά το 2-1 επί της Παναχαϊκής. Ο προπονητής του Εργοτέλη έπλεξε, στη συνέντευξη Τύπου, το εγκώμιο των ποδοσφαιριστών του για τα δύο σερί αποτελέσματα, τόσο το κυριακάτικο όσο και αυτό με τον Αρη στο Κύπελλο.

Αρχικά, ο έμπειρος τεχνικός τόνισε: «Η Παναχαϊκή όπως και εμείς είμαστε δύο ομάδες που προσπαθούμε να παίξουμε ποδόσφαρο. Δεν είναι τυχαίο που και εμείς και ο αντίπαλος κάναμε δύο μεγάλες νίκες και προκρίσης επί δύο ομάδων της Super League και πήραμε την πρόκριση για τους "16" του Κυπέλλου Ελλάδος.

Είχαμε την ατυχία να δεχθούμε ένα γκολ στο πρώτο λεπτό. Η Παναχαίκή είχε πολύ καλή κυκοφορία της μπάλας, έπαιξε απλά και γρήγορα και εμείς από την πλευρά μας προσπαθήσαμε να τους πρεσάρουμε, αλλά νομίζω ότι στο πρώτο μέρος μας βγήκε και η κούραση από την προσπάθεια που κάναμε στο Κύπελλο με τον Άρη».

Και συνέχισε: «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου γιατί το δεύτερο μέρος βγάλαμε υψηλή ένταση και φοβερό πρέσινγκ και δείξαμε ότι έχουμε ψυχικά αποθέματα. Βλέπω ότι πέρα από καλή ομάδα χτίζουμε και μια ομάδα με νοοτροπία νικητή. Ήταν μια εκπληκτική εβδομάδα για εμάς. Τώρα έχουμε τον χρόνο να ξεκουραστούμε. Ο Ιανουάριος είναι ένας μήνας με πάρα πολλά παιχνίδια και πρέπει να είμαστε έτοιμοι και ανταγωνιστικοί».

Διαβάστε επίσης:

Εργοτέλης-Παναχαϊκή 2-1

Δείτε τα αποτελέσματα της 10ης αγωνιστικής

Δείτε τη βαθμολογία της Football League

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.